Nagrada Oscar

 AMANDA SCHWAB/STARPIX/SHUTTERSTOCK
NEMA ČEGA NEMA

Luksuz stiže na kućnu adresu: Nominirani za Oscare dobivaju paket od 126 tisuća dolara

Holivudske zvijezde nominirane u pet glavnih kategorija za najvažniju filmsku nagradu na dar dobivaju hranu, piće, estetske zahvate, luksuzna putovanja i razne druge pogodnosti.

Holivudske zvijezde nominirane u pet glavnih kategorija za najvažniju filmsku nagradu na dar dobivaju hranu, piće, estetske zahvate, luksuzna putovanja i razne druge pogodnosti.

Usmena predaja je najbolja reklama, znaju to i marketinški stručnjaci, a boljih promotora proizvoda i usluga od holivudskih zvijezda nominiranih za najvažnije filmske nagrade Oscar teško je i zamisliti. Zbog toga je paket darova koji svake godine stiže na njihove kućne adrese sve veći, sadržajniji i vredniji, a cijena ovogodišnjeg procijenjuje se na 126 tisuća dolara. U njemu se nalazi hrana i piće, kozmetički preparati, nakit, poklon bonovi za ljetovanje, estetske zahvate i razne druge divote koje kompanija Distinctive Assets šalje svim nominiranima, a primatelji ih mogu sami iskoristiti ili darovati nekom drugom, bez ikakve obaveze daljnje promocije.

image

Steven Spielberg i Kate Capshaw

ELIZABETH GOODENOUGH/SHUTTERSTOCK

Među šezdeset darova ove godine su primjerice paketi organskih datulja, japanska mliječna peciva, staklenka meda, čokoladice i slatkiši, odmor na talijanskom otoku i u ruralnom dijelu Kanade, putne torbe, tretmani liposukcije, zatezanja kože lica, injekcija botoksa i presađivanja kose, japanke, izbor čileanskih vina, boca tekile, svilena posteljina, članstvo u luksuznom wellness klubu, te jestivo ulje za masažu. Najveće iznenađenje predstavlja pravo upisa vlasništva na komad zemljišta u Australiji, čime se nominirane želi potaknuti na očuvanje divljih prirodnih staništa i bioraznolikosti.

image

Dodjela najvažnije filmske nagrade zakazana je u noći s nedjelje na ponedjeljak po našem vremenu

SHUTTERSTOCK

Najveće glumačke i redateljske zvijezde 95. dodjele nagrada Američke filmske akademije su Austin Butler, Colin Farrell, Cate Blanchett, Ana de Armas, Michelle Williams, Michelle Yeoh, Judd Hirsch, Angela Bassett, Jamie Lee Curtis, Todd Field, Steven Spielberg... i mnogi drugi. Svečanost će se prema europskom vremenu održati u noći s nedjelje na ponedjeljak 13. ožujka, a vodit će je Jimmy Kimmel.

“S obzirom na raznolikost darova nemoguće je očekivati da će svi nominirani iskoristiti sve što dobiju u svom poklon paketu. No, to niti nije naš cilj, nego je u fokusu promocija proizvoda i usluga, a svi oni su vrhunski. To je bio jedini kriterij pri njihovom odabiru", kaže Lash Fary, vlasnik i osnivač kompanije Distinctive Assets.

Linker
25. travanj 2024 23:17