COFFEE BREAK

Maja Šuput je baš poput nas - ranjiva je, povremeno mašta o drukčijem životu i rado bi se posvađala s mužem, ali ne uspijeva

U našem novom video formatu - Gloria Coffee Break ugostili smo našu pjevačicu i poduzetnicu i razgovarali s njom o svemu i svačemu, baš kao s prijateljicom na kavi.

U novom video serijalu Coffee break ugostili smo pjevačicu i poduzetnicu Maju Šuput koja je s glavnom urednicom Glorije Vedranom Čarapović Propadalo sasvim iskreno razgovarala o majčinstvu, Instagramu, braku nakon roditeljstva, ali i pritisku na žene oko starenja - oko kojeg se nisu složile.

Odmah na početku razgovora Maja priznaje da postoje dvije Maje Šuput - ali to ne znači da jedna od njih nije "prava".

"Moji najbliži suradnici bi rekli da ja jako volim biti Maja Šuput. To znači da oni jako dobro znaju da postoji jedna Maja kod kuće i druga na sceni. To ne znači da glumatam, ali doma sam puno jednostavnija i normalnija. Kod kuće sam kao i sve druge žene, dok se na sceni mogu poigravati sa svim onim što želim bez da mi to netko zamjeri. Tako da imaš dvije osobe, ali obje su prave", objašnjava uspješna pjevačica i poduzetnica koja je u razgovoru otkrila i da nije uvijek vesela - kao što je javnost percipira. Kako kaže, normalna je osoba koja bi se rado i posvađala s mužem Nenadom Tatarinovim, ali ne može.

image
BILJANA BLIVAJS/ CROPIX

"On je naprosto takav čovjek, jednostavno ne reagira pa se ja naposljetku smirim. A tu je sad i dijete pred kojim ne ulazimo u rasprave pa nas i to sprečava da se posvađamo", govori kroz smijeh i priznaje kako su nakon što su dobili Blooma više fokusirani na roditeljstvo, nego na svoj odnos, ali pronalaze vrijeme i za sebe.

"Važno nam je naše vrijeme pa navečer, kad Bloom spava, uživamo u večeri i čaši vina, a trudimo se i što češće otići na putovanje", govori Maja Šuput, koju je majčinstvo promijenilo.

"Majčinstvo je u meni probudilo tonu emocija. Plačem zbog svega, sva djeca su mi neodoljivo slatka, ali i stalno se brinem. Od svega mi upravo ta briga najviše ide na živce." Što se planova za budućnost tiče, Maja se u starosti vidi na Floridi sa suprugom i sinom koji studira, a priznaje i kako ne bi voljela da se Bloom bavi glazbom.

image
BILJANA BLIVAJS/ CROPIX

"Ja nisam sportski tip, a vidim da nije ni on. On je umjetnička duša, stalno nešto glumi, ali ne bih voljela da se bavi glazbom jer sam se ja u životu napatila. Voljela bih da je poslovnjak, biznismen. Ja ga vidim kao jednog šarmantnog frajera koji je izuzetno brižan i pažljiv prema ženama i tome ga učim od prvog dana. Nekad pomislim da radim muškarca sebi po mjeri, ali zaista bih voljela da odraste u muškarca kakvog bih ja voljela za svoju kćer da je imam", govori Maja koja osim pjevačke karijere i biznisa Majushka, ozbiljan posao vodi i na Instagramu.

image
BILJANA BLIVAJS/ CROPIX

"Prije mi je Instagram bio zezancija i hobi, a sada je posao. Instagram mi je uvijek bio draži od Facebooka jer se tu ljudi ne vrijeđaju. Naravno, ja sam javna osoba pa se ispod mojih objava nađe svašta, ali ako me netko vrijeđa odmah blokiram. Ne možeš doći ispod moje slike i vrijeđati me. To je naprosto nekulturno", zaključuje pjevačica.

Linker
12. travanj 2024 12:16