još malo

Marijana Batinić u rodnom gradu puni baterije za veliki događaj u životu svake žene

Nakon što je sa suprugom početkom mjeseca proslavila šestu godišnjicu braka, simpatična Marijana zagrebačke je ulice nakratko zamijenila splitskim: tamo uživa u šetnjama uz more s kćerkicama i prijateljicama koje, pak, jedva čekaju njezin 40. rođendan

Popularna Splićanka ovih dana ima pune ruke posla. I to ne samo s pelenama i dudicama koje su joj svakodnevnica otkako je u rujnu u Petrovoj bolnici rodila drugu kćerkicu Rozu. Nedavno je, naime, sa suprugom Mateom Pašalićem nazdravila njihovoj bračnoj sreći koja traje od 2015., no sada je čeka organiziranje čak dvaju rođendana. Marijanina starija kćerkica Ena početkom veljače napunit će šest godina, a samo dvadesetak dana kasnije i ona će puhati u tortu – s 40 svijećica.

- Male stvari postale su ogromne - napisala je Marijana Batinić uz sliku splitske plaže Firule, u kojoj su neki vidjeli i skrivenu poruku oko Eninog skorašnjeg rođendana. Naime, Marijana s kćerkicama već neko vrijeme boravi u Splitu gdje uglavnom uživaju u šetnjama po plažama i Rivi. Za Split je posebno vezana Ena kojoj mama često posvećuje svoje postove, a lani se u povodu njezinog petog rođendana i prisjetila kako ju je donijela na svijet.

"Kao da si jučer prvi put otvorila te znatiželjne okice... Nisam mogla ni zamisliti što ćeš donijeti sa sobom, ali kad si stigla, znali smo da smo samo tebe čekali" - raznježila se tada Marijana, čije prijateljice jedva čekaju njezin jubilarni rođendan.

Ne sumnjamo da će to biti party za pamćenje budući da je jedna od najpopularnijih RTL-ovih zvijezda, koja je do rođenja druge kćerkice vodila dvije vrlo gledane emisije "Ljubav je na selu" i "Život na vagi", poznata kao glavna zabavljačica u društvu. zadnjih nekoliko rođendana proslavila je u Splitu, s njezinim tamošnjim društvom, a svojedobno se i sama našalila da je njezin život jedna velika zabava.

-Svaki dan neki razlog za slavlje! Ovaj vikend smo proslavili mjesec dana našeg Pere Ždere. Danas slavimo prvu prospavanu noć u komadu. Sutra obilježavamo mjesec dana otkad smo izišle iz rodilišta – ispričala je u listopadu Marijana.

Mnogi su primjetili i kako slavna mama 40. rođendan dočekuje svježija i mladolikija nego ikada prije. Osim privatne sreće, zasluga je to i rigoroznih vježbi s kojima je počela mjesec i pol dana nakon poroda, uz pomoć osobnog trenera Edina Mehmedovića, njezinog kolege iz "Života na vagi".

Linker
20. travanj 2024 13:34