internetska zvijezda

Markantni Grk postao hit na TikToku kao guru svih "sponzoruša"

TikTok i Instagram zvijezda podržava žene koje od svojih partnera očekuju skupe poklone: Taj maneken, DJ i vlasnik teretane smatra da to nije naknada za ljubavne usluge, već iskaz pažnje i obožavanja prema objektu svoje žudnje.

Posve je u redu da žena ne samo da priželjkuje već, dapače, očekuje da joj partner kupuje skupe dizajnerske stvari. Ona nije lovkinja na materijalno bogatstvo, kako se to uobičajeno misli, nego ima puno pravo da je njezin ljubljeni razmazi, a pritom iskaže ljubav i poštovanje. Takav stav ima, naime, Andreas Koundourakis, 31-godišnji maneken, glumac, DJ i bivši nogometaš, sin Grka i Marokanke rođen u Belgiji, a koji trenutačno živi između Atene i Dubaija.

image

Andreas Koundourakis, 31-godišnji maneken, glumac, DJ i bivši nogometaš

INSTAGRAM

Umjesto da se osjeća kao žrtva “sponzoruša”, on u svojim objavama na TikToku i Instagramu pod imenom Andreas Your Habibi (Andreas tvoj voljeni) potiče žene da traže skupocjene poklone - jer one to zaslužuju. ’’Nemate ništa od toga što vas obožava ako vas ne vodi u shopping’’, kaže markantni Grk neodoljivog smiješka, započinjući svaki savjet s ‘’ladies’’ (na engleskom: dame), a završavajući s ‘’yalla’’ (na arapskom: hajde, požuri).

image

U objavama na TikToku i Instagramu potiče žene da traže skupocjene poklone

INSTAGRAM

I pritom je Andreas uvjeren da takav luksuzni tretman ne bi odbila nijedna žena. “Dame, kad biste morale birati između neograničene ljubavi i neograničenog shoppinga, biste li se odlučile za Chanel ili Dior?” pita u jednoj od objava koje snima na luksuznom bazenu, u hotelu, na šetnici, u dizajnerskom shopping centru i ostalim ekskluzivnim mjestima u Dubaiju. Ako se njega pita, izbor definitivno pada na Dior. ‘’On vas ne obožava ako vam ne kupuje Dior’’, savjetuje Andreas, pritom se jezično poigravajući s pojmovima adore (obožavanje) i Dior.

‘’Umjesto da vas adorira neka vas Diorizira’’, kaže u drugoj objavi na profilu koji prati četiri milijuna korisnika društvenih mreža. No, nije baš svaka objava posvećena tvrdnji da put do srca ide kroz pozamašni novčanik. ’’Ako vam ujutro u poruci ne zaželi ‘dobro jutro’, danju ‘dobar dan’, a navečer vam ne poželi laku noć, niste njegov prioritet pa ga blokirajte’’, još je jedan savjet dan ženama iz njegove, muške perspektive, pa mu valja vjerovati.

image

Tinejdžerske je godine proveo kao profesionalni igrač nogometnog kluba s Krete, pa je po profesionalnoj ‘’dužnosti’’ bio okružen lijepim djevojkama i brzim automobilima

INSTAGRAM

Uostalom, Andreas, prema vlastitim riječima, ima puno iskustva u odnosu s osobama drugog spola. Tinejdžerske je godine proveo kao profesionalni igrač nogometnog kluba s Krete, pa je po profesionalnoj ‘’dužnosti’’ bio okružen lijepim djevojkama i brzim automobilima. No, ozljeda mu je prekinula karijeru pa se Andreas godinu dana osjećao kao izgubljen. Potom je u Ateni otvorio teretanu koja mu je (i opet) donijela novac i žene, ali i bogate arapske klijente koji su ga pozvali u Ujedinjene Arapske Emirate.

U međuvremenu je postao i glumac: u teretani je upoznao klijenta iz svijeta umjetnosti i filma koji ga je zainteresirao za sedmu umjetnost. No, kako Andreas ističe u svom podcastu na YouTubeu, sve ostalo je odradio sam. Saznavši 2017. da belgijska ekipa u Ateni snima seriju nogometne tematike “Spitsbroers”, petnaestak je puta zvao casting menadžere ne bi li ga pozvali na probu, a potom još isto toliko puta ne bi li dobio odgovor.

image

U teretani je upoznao klijenta iz svijeta umjetnosti i filma koji ga je zainteresirao za sedmu umjetnost

INSTAGRAM

I uspio je: angažiran je za epizodnu ulogu nogometaša, a potom i za sporedne uloge u bugarskoj seriji ‘’Commandos’’ iz 2020. te u belgijskoj seriji ‘’The Fair Trade’’ iz 2021. No, to nisu i jedini Andreasovi talenti. "Brzo mi postane dosadno, stoga imam brojne interese i ne mogu reći da ću išta od toga raditi do starosti", rekao je u jednom intervjuu predstavljajući glazbeni uradak ‘’Habibi, come to Dubai’’, album s remiksevima pjesama u kombinaciji techno zvuka i tradicijske arapske glazbe, na kojem sudjeluje uz nekoliko drugih glazbenika iz Arabije i Afrike.

image

Sa svojim mišićima i brojnim tetovažama nije promaknuo ni modnim agentima

INSTAGRAM

Sa svojim mišićima i brojnim tetovažama nije promaknuo ni modnim agentima, pa je snimio nekoliko kampanja za arapsko tržište te naslovnicu za queer i gay časopis Boys Magazine. A spreman je i za ljubavnu vezu. U jednoj od objava, odjeven u dželabu i šećući džamijom, poziva sve zainteresirane porukom: Prestanite izlaziti s muškarcima koji kažu da nisu još spremni za vezu, jedan “habibi” čeka da vas oženi. Yalla!

Linker
21. travanj 2024 05:53