Fast FWD

Martin Kosovec nam je otkrio je li zaljubljen, ali i zbog kojeg filma je pustio suzu

Pobjednik "The Voicea" završava srednju školu, ali i priprema svoj prvi singl koji mnogi željno iščekuju. Martina smo "priveli" u novoj epizodi Fast FWD.

Martin Kosovec, osvojio je srca gledatelja svojim nevjerojatnim glasom. Ovaj 18-godišnji mladi pjevač, pobjednik četvrte sezone showa "The Voice Hrvatska" je u maniri prave zvijezde u nastajanju decidirano i kontrolirano odgovarao na pitanja u našem Fast FWD-u.

S mladim maturantom smo se dotakli i opetovane karakterizacije njega kao starmale osobe te smo se zapitali, radi li se tek o klasičnoj "scenskoj maski". Naveli smo ga na privremeni, nezahvalni "funovski" izbor između velikana: Vice, Vinka i Olivera. Izbor mu nije bio nimalo lagan. Od Martina smo zatražili svojevrsno samoodređenje – je li esktrovert ili introvert? Mladi glazbenik koji bi uskoro trebao objaviti i svoj prvi singl, otkrio nam je i koji ga je film u zadnje vrijeme ganuo do suza, ali i koju ljubavnu pjesmu smatra ultimativnim hitom. Gdje "leti" u snovima, a gdje bi volio letjeti u stvarnosti?

image
TOMISLAV KRISTO CROPIX

U kontekstu umjetničkog, pjevačkog praznovjerja – Kosovec nam je otkrio i svoja maštanja o mogućim scenama na kojima bi rado nastupio.

Linker
05. travanj 2024 14:07