PROVOD ZA PAMĆENJE

Mateo i Izabel Kovačić opustili se na bajkovitom vjenčanju na španjolskoj Costi del Sol

Španjolski nogometni vratar Kepa Arrizabalaga vjenčao se sa svojom partneriom Andreom Martinez, bivšom Miss Universe Španjolske.

Lipanj je tradicionalno mjesec vjenčanja nogometaša i njihovih izabranica, jer je to jedno od rijetkih razdoblja u njihovim prenatrpanim rasporedima kad mogu uhvatiti dva ili tri tjedna slobodno nakon zavšetka klupske i reprezentativne sezone, te početka priprema za novu. Španjolski vratar Kepa Arrizabalaga, 28-godišnji golman londonskog kluba Chelseaja zbog toga je davno u svom kalendaru posljednji vikend u lipnju rezervirao za svadbu sa svojom izabranicom Andreom Martinez, bivšom španjolskom Miss Universe, te na svadbu u ljetovalište Marbella pozvao brojne suigrače iz londonskog kluba.

image

Vjenčanje je održano u crkvi Nuestra Señora de la Encarnación u Marbelli

/PROFIMEDIA

Među njima je bio i njegov prijatelj, hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić sa suprugom Izabelom, njemački reprezentativac Kai Havertz s partnericom Sophiom Weber, talijanski nogometaš brazilskog podrijetla Jorginho, španjolski reprezentativac Alvaro Morata, te brojni drugi uzvanici, članovi obitelji i prijatelji.

image

Mateo i Izabel Kovačić s Kaijem Havertzom i njegovom partnericom Sophiom Weber

PROFIMEDIA

Mladoženja je u crkvu Naše Gospe od Zdravlja u Marbelli, poznatom ljetovalištu na španjolskoj rivijeri Costa del Sol, šezdesetak kilometara udaljenom od Malage, stigao u plavom odijelu, dok je mlada zablistala u vjenčanici s dugim šlepom i velom kojom je oduševila sve pristutne. Na izlasku iz crkve dočekao ih je crni oldtimer, kojim su se zaputili na svadbu koja je održana na otvorenom, a to je bila prilika i da se međusobno oproste, jer će mnogi igrači u ljetnom prijelaznom roku promijeniti klubove.

Kepa Arrizabaga tako iz Chelseaja odlazi u londonski Arsenal s kojim je potpisao ugovor od 65 milijuna funta, a Mateo Kovačić se s obitelji seli u lučki grad Manchester, jer je prošli tjedan potpisao ugovor s aktualnim klupskim prvakom Europe. Nakon Dinama, Intera, Real Madrida i Chelseaja, Mateo Kovačić će tako prema ugovoru do 2027. braniti boje Manchester Cityja, u koji ga je doveo Bep Guardiola, jedan od najboljih trenera na svijetu.

image

Mladoženja je na vjenčanje pozvao svoje kolege Ikera Muniaina, Álvara Moratu, Kaija Havertza, Jorginha i Matea Kovačića

PROFIMEDIA

Nakon duge sezone i stresnog prijelaznog roka, svadba donedavnog klupskog suigrača bila je odlična prilika za opuštanje i zabavu u društvu supruge, modne dizajnerice Izabel Kovačić, svoje srednjoškolske ljubavi, s kojom je u braku šest godina. Oboje su posvećeni odgoju sinčića Ivana koji će u listopadu proslaviti treći rođendan, a dizajnerica je u ekskluzivnom razgovoru za Gloriju Glam nedavno opisala kako izgleda njihova svakodnevica.

image

Kepa Arrizabalaga i Andrea Martinez

PROFIMEDIA

"Sin Ivan je trenutno na prvom mjestu. I meni i Mateu. Baš želim provoditi puno vremena s njim jer osjećam da mu to treba. Uživam ga upoznavati. Kad djeca osjete potrebu za socijalizacijom i uđu u sustav školstva, kao da nam ih ukradu i više nikad nemamo priliku uživati u njima kao kad su mali. Mateo i ja se toliko dugo poznajemo da između nas nema barijera, srama, nelagode. Moja mama zna reći da smo mi djeca koja su odlučila ostarjeti zajedno. Imamo te neke sinkronicitetne životne priče. Oboje smo odrastali u inozemstvu i u isto vrijeme smo se vratili u Hrvatsku. Povezao nas je njemački jezik, prilagodba novom okruženju, ljubav prema sportu, iste vrijednosti. Prvo smo bili pravi prijatelji. Kasnije je došla i ljubav. Prijateljstvo se samo produbilo. Uz njega se osjećam potpuno opušteno i istinski svoja. I toj neminovnoj ozbiljnosti koju život ponekad donese, nas dvoje svakodnevno prkosimo dječjom opuštenošću začinjenoj s puno, puno smijeha", rekla je Izabel Kovačić.

Linker
25. travanj 2024 11:59