Meghan Markle

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL
PRIČA IZ MONTECITA

Meghan Markle preuzela brigu o kokoši Sinkie i učvrstila prijateljstvo sa slavnom susjedom

Američka komičarka Ellen DeGeneres svoju je ljubimicu, koja se oporavlja od loma potkoljenične kosti, privremeno smjestila kod Meghan Markle i princa Harryja.

Američka komičarka Ellen DeGeneres svoju je ljubimicu, koja se oporavlja od loma potkoljenične kosti, privremeno smjestila kod Meghan Markle i princa Harryja.

Stvarna lijepa priča iz Montecita posljednjih dana oduševljava američku i svjetsku javnost, a u glavnim ulogama nastupaju slavne susjede, kanadska glumica Meghan Markle, supruga princa Harryja i američka komičarka Ellen DeGeneres, te njezina ljubimica, kokoš Sinkie. O čemu se radi?

Popularna televizijska voditeljica od sredine lanjskog prosinca svoju sljedbu na Instagramu redovito obavještava o stanju svoje ljubimice koja se u jednom trenutku počela neobično ponašati i otežano kretati, što je Ellen DeGeneres potpuno izbezumilo.

Nakon što je svoju pernatu ljubimicu odvela na specijalistički pregled kod veterinara sa svojim pratiteljima u suzama podijelila pretužnu vijest kako je Sinkie slomila fibulu, potkoljeničnu kost, te da će oporavak potrajati. Zbog toga je za rekonvalescenticu opremila jednu prostoriju u svom domu. Kako bi se Sinkie osjećala što ugodnije Ellen DeGeneres je u umivaonike stavila mekane frotirske ručnike, na kojima se Sinkie ugnijezdila.

image

Meghan Markle gostovala je u showu Ellen DeGeneres

ELLENTUBE/FERRARI/PROFIMEDIA

Povišenu poziciju za svoju je ljubimicu odabrala kako bi ozlijeđenu životinju zaštitila od predatora koji se znaju ušuljati u njezin dom. A kad je dovoljno ojačala da se ponovno može samostalno kretati Sinkie je smjestila u kokošinjac svojih susjeda i prijatelja Meghan Markle i princa Harryja, koji je žičanom ogradom i krovom potpuno zaštićen od napada ptica grabljivica iz zraka.

Ellen DeGeneres je, naime, svoju ljubimicu na kraju oporavka željela zaštiti od nasrtljivih pilića iz svog kokošinjca, te nagraditi i počastiti društvom drugih kokoši, jer se Sinkie s pripadnicama svoje vrste ipak bolje razumije nego s ljudima. Koliko god njezina vlasnica u dubini duše strepila za zdravlje i dobrobit svoje ljubimice.

image

Meghan Markle i princ Harry u Montecitu njeguju dobrosusjedske odnose

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

A činom dobrosusjedskog povjerenja učvrstila je svoje prijateljstvo s Meghan Markle i princom Harryjem, koji su na kraju sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelili Ellenin video koji zorno pokazuje koliko Sinkie, na radost svoje vlasnice, uživa u svom novom privremenom domu. Fanovi su, pak, na svoj način duhovito prokomentirali situaciju: "Dobrodošla u Archijev Chicken Inn". "Grofica Sinkie u službenom dobrosusjedskom posjetu", "Predivna vojvotkinja od Susseggsa..."

Linker
27. travanj 2024 17:42