Party iz snova

Messi organizirao glamuroznu rođendansku zabavu, no glavna zvijezda bila je njegova prelijepa supruga

Lionel Messi sa suprugom i prijateljima boravi na Ibizi gdje je u u petak slavio svoj važni datum.

Sve što Lionel Messi radi, napravi to u velikom stilu pa se tako i o njegovom rođendanskom partyju priča već danima. Mnogima najomiljeniji nogometaš svih vremena, 24. lipnja napunio je 35. godina, a sa suprugom i prijateljima taj je dan slavio na Ibizi.

Dan poslije rođendana Messi se pohvalio fotografijama sa slavlja na kojima se vidi da je društvu pripremio nezaboravnu zabavu. Uživalo se u najboljim delicijama i pićima, a raskošan morski ambijent bio je ukrašen sa stotinama balona.

"Hvala svima na porukama i čestitkama, grlim vas", napisao je popularni Leo svojim obožavateljima uz fotografiju s proslave na kojoj je zagrljen sa suprugom Antonellom Roccuzzo.

image

Leo i njegova supruga zadnji dan u lipnju slave i pet godina braka.

MARCOS BRINDICCI

Fotku supružnika u samo par sati lajkalo je više od šest milijuna Messijevih pratitelja, a veliki dio njih uz želje mu je ostavio i poruku da je zvijezda ovoga puta ipak bila njegova supruga. Lijepa crnka s kojom je nogometaš u braku od 2017., na rođendanu svog supruga posebno je blistala. Majka troje mališana odjenula je pripijenu suknju i kratki top u bijeloj boji koji su istaknuli sve njezine atribute.

image

Nogometaš se na Ibizi preko dana zabavlja s njegovo troje djece.

Messi i Antonella na Ibizi se odmaraju već nekoliko dana, a krajem lipnja tamo će proslaviti i petu godišnjicu braka.

Čitajte i: Najbolja za najboljeg na svijetu: Upoznao ju je kao devetogodišnjak, a danas mu je najveća potpora u životu

Linker
18. travanj 2024 03:28