Marko Todorov CROPIX
Regionalna zvijezda

Miloš Biković zbog teškog djetinjstva naučio je cijeniti novac: 'Za svaki se dinar dvaput promislilo'

Srpski glumac, čija je karijera još više procvala u Rusiji, trenutačno se odmara na hrvatskoj obali gdje se, osim što uživa čitajući i vježbajući, priprema za veliki projekt - otvaranje animacijskog studija te snimanje crtića u kojem će glas dati slavni Johnny Depp.

"U svakoj nevolji treba pronaći dobru stranu pa sam tako i ja iskoristio stanku uzrokovanu pandemijom koronavirusa da se napokon malo odmorim ", kaže beogradski glumac Miloš Biković (32), koji je ove godine odlučio baterije napuniti na zapadnoj obali Istre. Nakon Rovinja i Brijuna jedan od najzaposlenijih glumaca na Balkanu posljednje dane odmora provodio je u Savudriji, no nije besposličario.

"Na žalost, priznajem da sam radoholičar", sa smiješkom govori Biković, zvijezda srpskih hit filmova "Montevideo, Bog te video" i "Južni vetar". Tako, osim što čita knjige i druži se s prijateljima, svakodnevno u teretani barem sat i pol nabija mišiće za povratak ulozi kriminalca Petra Maraša u akcijskom filmu "Južni vetar 2: Ubrzanje", koji počinje snimati odmah nakon ljetovanja, a uz to dovršava i papirologiju za novi projekt - pokretanje velikog animacijskog studija u Beogradu.

S holivudskom zvijezdom Antonijem Banderasom u filmu ‘Izvan stvarnosti’.

Filmski uspjesi i atraktivan izgled priskrbili su mu i epitet zavodnika, no on ističe da trenutačno uživa u solo životu i dodaje da ga ta tematika u medijskim napisima ne zanima.

"Na prvu, to je laskavo, no zapravo je periferno. Izgled je nekakav ukras, koji je, kao i svi ostali ukrasi, beznačajan ako se iza njega ne krije sadržaj", govori srpski glumac, koji je u 16-godišnjoj karijeri dokazao da se iza njegova "ukrasa" skriva bogat i raznolik sadržaj.

Ipak, djetinjstvo mu nije bilo lako te se s obitelji zbog rata, inflacije i neimaštine selio s obitelji po cijelom Beogradu. Ipak, uz oskudicu je postao osjećaj zajedništva pa je sve bilo lakše.

Zato je danas pažljiv s novcem, a na što mu nije bilo žao potrošiti zarađeni honorar, kako se zaljubio u glumu te kako mu je bilo glumiti s Antoniom Banderasom pročitajte u novom broju magazina Gloria koji je na kioscima od četvrtka, 06. kolovoza 2020.!

Ne propustite Gloria ljetni paket - dva tjedna u prodaji! Gloria + zbirka najboljih ljubavnih romana + Biobaza tekući pekmez za brzo tamnjenje za 29,90 kn!

U novom broju magazina Gloria čitajte i ove teme:

MILOŠ BIKOVIĆ Zvijezda na odmoru

NATAŠA TRAMIŠAK Ženska snaga u hrvatskoj vladi

RUTH BADER GINSBURG Vatrena feministica u Vrhovnom sudu SAD-a

KANYE WEST I KIM KARDASHIAN Ludilo, suze i bogatstvo

KUHINJA: IVICA MATOŠEVIĆ Gastro maraton istarskog vinara

PUTOVANJE: NATALI DIZDAR Ljeto s dečkom u Francuskoj

FELJTON: TAYLOR SWIFT Prava ljubav nakon mnogih brodoloma

Linker
18. travanj 2024 16:09