Vjenčanje na Ibizi

 INSTAGRAM
SVE SU ISPLANIRALI

Mlada je blistala na Ibizi, a legendi je na trećem braku s modelom čestitala i bivša supruga

Legendarni brazilski nogometaš Ronaldo u Španjolskoj se vjenčao s 14 godina mlađom izabranicom Celinom Locks s kojom se zaručio početkom godine na Karibima.

Legendarni brazilski nogometaš Ronaldo u Španjolskoj se vjenčao s 14 godina mlađom izabranicom Celinom Locks s kojom se zaručio početkom godine na Karibima.

Profesionalni nogometaši se zbog svog gustog rasporeda klupskih i reprezentativnih natjecanja vjenčavaju isključivo u lipnju, kad jedino imaju dva do tri tjedna odmora od svojih brojnih obaveza ili tu formalnost obave na brzaka u intimnom krugu u zemlji u kojoj trenutačno odrađuju svoje milijunske ugovore. No, po završetku karijere obično imaju vremena napretek, pa mogu birati kad i gdje će sa svojim izabranicama upriličiti svadbeno slavlje. To je bio slučaj i legendarnog brazilskog nogometaša Ronalda, koji je 18. rujna proslavio svoj 47. rođendan, a tjedan dana kasnije pred oltar je doveo svoju 14 godina mlađu zaručnicu Celinu Locks, brazilsku manekenku i poslovnu ženu, s kojom je u vezi sedam godina.

Ronaldo Luis Nazario de Lima, što je nogometaševo puno ime, i Celina Locks zaručili su se početkom godine na Karibima, a za mjesto vjenčanje odabrali su popularno španjolsko ljetovalište na otoku Ibizi, koje je omiljeno odredište partijanera željnih ludog provoda u ritmu elektronske glazbe.

Fotografije i video snimke svog vjenčanja Celina je podijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama i objavi napisala da su toga dana okupili članove svoje obitelji i najbolje prijatelje na intimnom vjerskom slavlju i tako obilježili početak tjedna u kojem nas očekuju brojna slavlja.

Među uzvanicima je bio bivši nogometaš Julio Baptista, Ronaldov bivši kolega iz Real Madrida, a Celininu objavu je među prvima lajkala i bivša brazilska nogometašica Milene Domingues, inače bivša Ronaldova supruga s kojom je u braku proveo četiri godine i dobio sina Ronalda Juniora.

S bivšom je Ronaldo očito ostao u prijateljskim odnosima, jer mu je Milene lajkala i objavu zaruka u siječnju.

"Sretna sam zbog vas. Bog vas blagoslovio i čuvao vas zauvijek. Živjela ljubav!", napisala je tada. Prva velika Ronaldova ljubav na vrhuncu nogometne slave bila je brazilska glumica i model Susana Werner, koju je upoznao na setu telenovele potkraj 90-ih godina prošlog stoljeća i s njom stigao u Milano, gdje je potpisao lukrativni ugovor s talijanskim prvoligašem. Njihovoj vezi presudila je Ronaldova afera s Milenom Domingues, koja je ostala trudna s njihovim sinom, a njihovom braku došao je kraj kad je Ronaldo izgubio glavu za modelom i MTV-jevom voditeljicom Daniellom Cicarelli.

image

Victoria Ledru, Ronaldo, Celina Locks, Anthony Ledru i Diego Boneta na otvorenju njujorške draguljarnice Tiffany & Co. u travnju ove godine

CINDY ORD/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA CINDY ORD/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Premda su priredili luksuzno vjenčanje u francuskom dvorcu, njihov brak je proglašen nevažećim jer su u tom trenutku i mladoženja i mladenka još formalno bili u braku s bivšim partnerima. Možda je i bolje tako, jer su se Ronaldo i Daniella razišli dva mjeseca nakon luksuznog slavlja.

image

Celina Locks i Ronaldo

INSTAGRAM/CELINA LOCKS

Ronaldova druga supruga bila mu je Maria Beatriz Antony, s kojom ima dvije kćeri, a brak su nakon njegovih brojnih afera okončali 2012. Čini se da se Ronaldo smirio tek uz Celine Locks, koja na društvenim mrežama često dijeli njihove zajedničke fotografije i trenutke.

image

Celina Locks i Ronaldo na pariškoj reviji Victorije Beckham

BERZANE NASSER/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
Linker
29. travanj 2024 01:39