srce mu je slomljeno

Mladom pjevaču iznenada umrla zaručnica nekoliko sati prije vjenčanja

Poznati glazbenik na društvenim mrežama objavio je tužnu vijest koja ga je potpuno slomila, a da tragedija bude još veća iza Danielle je ostao njihov osmomjesečni sinčić.

Glazbenik Tom Mann (28), nekadašnja zvijezda britanskog talent showa ''Faktor X'', šokirao je javnost objavom da je njegova zaručnica Danielle Hampson (34) iznenada preminula u subotu ujutro, samo nekoliko sati prije njihovog vjenčanja.

Tako se dan koji je paru trebao biti najsretniji u životu, pretvorio u tragediju. Tim više što imaju osmomjesečnog sinčića Bowieja koji je u najnježnijoj dobi ostao bez mame.

Uzrok smrti još nije poznat, a koliko je poznato PR stručnjakinja i nekadašnja plesačica koja je nastupala na koncertima svjetskih zvijezda poput benda Spice Girls i Harryja Stylesa, nije bolovala od nikakve bolesti. Pjevač koji se proslavio kao član benda ''Stereo Kicks'' objavio je kako mu je srce slomljeno i ne može vjerovati što mu se dogodilo, ali da mora snaći snage zbog njihovog sinčića kojem će sada biti i tata i mama.

Par se prošli mjesec s prijateljima odmarao na Sardiniji i to su njihove posljednje zajedničke fotografije.

Tom je u svojoj objavi na Instagramu među ostalim napisao: 'Ne mogu vjerovati da pišem ove riječi, ali moja draga Dani - moj najbolji prijatelj, moje sve, ljubav mog života - preminula je u ranim jutarnjim satima u subotu, 18. lipnja. Ono što je trebao biti naš najsretniji dan završio je mojim slomljenim srcem. Osjećam se kao da sam isplakao cijeli ocean. Nismo stigli izgovoriti svoje zavjete, ni otplesati naš prvi ples, ali znam da znaš da si bila cijeli moj svijet i najbolja stvar koja mi se ikada dogodila. Nosit ću ovaj prsten koji sam uvijek trebao nositi kao znak svoje bezuvjetne ljubavi prema tebi. Potpuno sam slomljen pokušavajući procesuirati u glavi što se dogodilo i iskreno ne znam kako dalje. Ali znam da moram sakupiti svu snagu zbog našeg malog dječaka.'

Poznatom glazbeniku stigli su brojni izrazi sućuti, no teško da ima utjehe za ovakvu tragediju.

Linker
23. travanj 2024 12:17