ĆAĆA SE VRAĆA

Mondovo slavlje: Presretna Blanka Vlašić jedva je dočekala suprugov povratak u Split

Legendarna splitska atletičarka i belgijski novinar Ruben Van Gucht zbog posla žive na dvije adrese, ali zajedno slave sve važne obljetnice.

Osmog veljače mali Mondo, sinčić legendarne Blanke Vlašić i belgijskog novinara Rubena Van Guchta slavi tri mjeseca, a tata je pohitao u Split da za taj veliki dan bude sa svojim najdražima.

Belgijski sportski novinar Ruben Van Gucht na svom profilu na Instagramu objavio je fotografiju svog leta iznad dalmatinske obale, jer supružnici, baš kako su i najavili, žive na dvije adrese. Često su razdvojeni zbog poslovnih obaveza belgijskog novinara, a on svaku slobodnu priliku koristi da se pridruži svojoj obitelji.

Ime sinu su odabrali po nadimku najvećeg atletičara današnjice, Armana Monda Duplantisa, svjetskog prvaka i rekordera u skoku s motkom, a Blanka je dodala da su za sina željeli internacionalno ime koje će se lako pamtiti i izgovarati i u Belgiji i u Hrvatskoj.

"Hrvatska je predivna zemlja i doživljavam je kao svoj drugi dom‘, izjavio je Gucht u razgovoru za RTL Danas.

Otkako joj se ispunila najveća želja da postane majka Blanka Vlašić blista od sreće, a njezina je svakodnevica potpuno podređena siničićevim potrebama, čiji su joj smijeh i gugutanje najveće radosti.

Na svijet ga je donijela carskim rezom, baš na svoj rođendan 8. studenog, tako da će Blanka i Mondo ove godine prvi put imati dvostruko rođendansko slavlje.

image

Kraj iznimne karijere objavila je u veljači 2019.

ANTON DENISOV SPUTNIK VIA AFP

Da čeka svoje prvo dijete poznata sportašica objavila je potkraj lanjskog svibnja, a tad je otkrila i da se udala za belgijskog sportskog novinara i voditelja Rubena Van Guchta s kojim je vjenčanje proslavila u uskom krugu najbližih članova obitelji i prijatelja.

"Rekli smo da. Da jedno drugom u lijepom Splitu. Da zajedničkom životu u Splitu i u Belgiji. Da izgradnji obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti. Da najvećem daru u našim životima, našem dječaku koji nam znači sve u životu", napisala je.

Linker
20. travanj 2024 11:31