Michael Phelps, Nicole Johnson

 PROFIMEDIA/CANVA
Neizmjerna sreća

Najbolji olimpijac svih vremena dobio još jedno dijete: "Naša obitelj sada je šesteročlana"

Legendarni američki plivač Michael Phelps i njegova supruga Nicole dobili su četvrtog sina Nicu Michaela Phelpsa koji je rođen 16. siječnja.

Legendarni američki plivač Michael Phelps i njegova supruga Nicole dobili su četvrtog sina Nicu Michaela Phelpsa koji je rođen 16. siječnja.

Maleni Nico je malo uranio, ali je savršeno zdrav, sretan i zadovoljan u naručju svojih roditelja, 38-godišnjeg američkog olimpijca Michaela Phelpsa i njegove supruge, također vršnjakinje, Nicole Johnson Phelps. Termin porođaja bio je početkom veljače, ali se četvrtom djetetu najboljeg plivača u povijesti tog sporta žurilo i na svijet je došao dva i pol tjedna ranije.

"Gospođa Phelps i ja želimo najtopliju dobrodošlicu našem sinčiću Nici Michaelu Phelpsu. Rođen je 16. siječnja i osjećamo se blagoslovljeno jer je porod prošao u redu i što je Nico savršeno zdravo dijete. S njim je naša obitelj sada šesteročlana, a maleni Nico će sigurno pridonijeti radosti i veselju u našem domu. Dobrodošao dječače", napisao je Michael Phelps u objavi na Instagramu uz fotografiju para s malenim Nicom u tatinom naručju.

Kuća puna muškaraca veliki je izazov, ali i radost za Nicole Johnson Phelps, koja se potpuno posvetila majčinstvu. "Dečki su odlični, a kako sam jedina žena u kući zovu me svojom kraljicom", izjavila je.

Jedan od najboljih sportaša svih vremena, 39-struki svjetski rekorder Michael Phelps lani je na sedmu godišnjicu svog braka objavio da u njihovu obitelj nakon sinova, 7-godišnjeg Boomera, 5-godišnjeg Becketta i 3-godišnjeg Mavericka, stiže i četvrti sin.

image

Michael Phelps sa suprugom Nicole Johnson i sinčićem Boomerom na dodjeli nagrada Kids‘ Choice Sports Awards u Los Angelesu 2018.

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

"Za sve one koji se pitaju... Odgovor je DA! Čekamo četvrtog malog Phelpsa koji nam stiže 2024.", napisali su u objavi uz zajedničku fotografiju. Povodom sedme godišnjice braka priložili su fotoalbum s obiteljskim portretima koji dokumentiraju njihovu bračnu sreću od vjenčanja u Meksiku do danas.

Svjetski prvak i olimpijski pobjednik koji u svojoj trofejnoj sobi ima čak 23 zlatne olimpijske medalje suprugu Nicole Johnson, bivšu Miss Kalifornije, je upoznao na vrhuncu slave 2007. Prvi put su se sreli na dodjeli sportskih nagrada, a zaručili su se u veljači 2015., a vjenčali 2016., te priredili tri svadbena slavlja za obitelj i prijatelje.

image

Nicole Johnson i Michael Phelps lani su objavili da čekaju svoju četvrtu bebu

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Sa sinovima žive na imanju u Paradise Valleyju u Arizoni gdje je Phelps trener plivačkog kluba Arizona State Sun Devils, a sa suprugom dijeli sve poslove oko odgoja djece, pa i kućanske poslove, što dodatno učvršćuje njihovu ljubav i brak.

image

Michael Phelps na Olimpijskim igrama u Ateni 2004.

HAHN-NEBINGER/ABACA/SHUTTERSTOCK
Linker
27. travanj 2024 11:48