Marija Šerifović

 PROMO
OSTVARENI SNOVI

Najljepše vijesti za kraj godine: Marija Šerifović dobila je sina

Pjevačica Marija Šerifović otkrila je kako je postala majka par tjedana nakon što je proslavila 39. rođendan.

Pjevačica Marija Šerifović otkrila je kako je postala majka par tjedana nakon što je proslavila 39. rođendan.

"Ljubav je došla. Nebo je osvjetlila najljepša zvijezda mog života. Rodio se Mario. Neka te sine život vodi stazama svojim najljepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu", napisala je pjevačica Marija Šerifović uz objavu na Instagramu kojom je otkrila najsretnije vijesti.

"Dugo sam se pripremala za taj trenutak, bezbroj puta zamišljala u glavi kako će to izgledati... Pričale su mi i majka i bliski prijatelji, ali taj osjećaj je riječima neopisiv, nešto posebno... Meni je tih nekoliko minuta prvog dodira trajalo prekratko ili predugo... Jednostavno toliko emocija koje zaustave svaki drugi osjećaj", otkrila je Marija u svojoj prvoj izjavi za Blic.

Sinčić Mario rođen je početkom prosinca, par tjedana nakon što je Marija proslavila 39. rođendan, a trudnoću je iznijela surogat majka. U intervjuu za Gloriju u listopadu Marija je na pitanje o ljubavi otkrila kako je sama već nekoliko godina, a misli da će tako i ostati.

"Moj privatni život ljude jako uznemirava jer misle da je jako zabavan, a zapravo je beskrajno dosadan, do nevjerojatnosti je dosadan. Sama sam već nekoliko godina, ali ne i nervozna. Mislim da će tako i ostati", kazala je tada te dodala kako se jako teško zaljubljuje.

image

Na fotografiranju za intervju za Gloriju s glazbenikom Matijom Cvekom s kojim je snimila duet

BILJANA BLIVAJS CROPIX

"Ja jako teško, a i ne puštam lako ljude u svoj život. Ne želim davati šansu bilo kome, tu sam prava horoskopska Škorpionka. Imam majku i oca kao podršku, moj krug od osmero ljudi koji imaju ulogu da me saberu kada krenem fantazirati ili kad zakoračim u stranputicu."

Sada ostaje za vidjeti hoće li se i njezin sinčić zaljubiti u glazbu baš poput nje, koja je u glazbenu karijeru krenula vrlo mlada.

"Moja mama Verica, koja je pjevačica zabavne glazbe, za 18. rođendan mi je financirala prvi album i na tome sam joj jako zahvalna. Sve dalje sam napravila sama. Cijela moja obitelj je glazbena i svi su dobrostojeći pa nisam imala financijske brige", otkrila je te dodala da su njezini počeci bili zabavni.

"Bila sam mala i bezobrazna, željna dokazivanja. Sad sam isto to, samo dvadeset godina starija. Oduvijek sam znala što želim biti, vidjela sam sliku dvorana, ljude, aplauze i tisuće sretnih duša ispred sebe."

Linker
29. travanj 2024 10:34