Sve se vraća sve se plaća

Najtužnija princeza dobro je unovčila suze: dobit će višemilijunski iznos za ulogu supruge

Princeza Charlene većinu vremena provodit će u Švicarskoj, no pojavljivat će se u Monaku u službenim prilikama i to za godišnju "cifru" od 12 milijuna eura.

Albert od Monaka mogao bi doživotno plaćati za svoje izvanbračne grijehe. I to u pravom smislu riječi. Ovih dana isplivala je informacija da su nevjerni princ i njegova odbjegla supruga Charlene sklopili ugovor prema kojem će joj on za ulogu službene vladarice kneževine Monako davati basnoslovni "osobni dohodak".

Riječ je navodno o 12 milijuna eura godišnje što je do sada najveći iznos isplaćen za protokolarne dužnosti supruge.

image

Albert je Charlene za ulogu službene supruge samo ove godine navodno platio 12 milijuna eura.

ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Charlène, naime, većinu vremena namjerava provoditi u Švicarskoj, a blizanci Gabriele i Jacques s njom će biti tijekom praznika. Njezina jedina obaveza prema suprugu je sudjelovanje na različitim događanjima važnima za kneževinu kao što je Bal de la Rose. Taj bal svih balova 1954. pokrenula je Albertova pokojna majka, princeza Grace od Monaka s namjerom da pripadnici visokog društva iz cijelog svijeta doniraju novac za dobrotvorne svrhe, a ovogodišnji je najavljen za 8. srpnja ove godine.

image

Princeza će u Monaku boraviti samo tijekom protokolarnih obaveza.

ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ako je istina što pišu svjetski mediji, Charlene je već "zaradila" prvi dio godišnje "plaće" kad je na utrkama električnih bolida E-Prix održane krajem travnja u Monaku predala pobjedničke pehare. Bila je to ujedno njezina prva protokolarna dužnost kao supruge princa Alberta otkako se prije nekog vremena vratila u Monacu, nakon višemjesečnog izbivanja tijekom kojeg je boravila u rodnoj Južnoafričkoj Republici te i u jednoj klinici u Švicarskoj. Mnogi su primjetili kako princeza i dalje izgleda nesretno, no uz njezinu djecu, osmijeh na lice možda joj vrati financijska pogodba sa suprugom.

Čitajte i: ZBOG NJEGOVIH AFERA ZARUČNICA ROBINA THICKEA ODBIJA POTPISATI PREDBRAČNI UGOVOR

Linker
19. travanj 2024 07:57