LJETO ZA PAMĆENJE

Najzgodnija baka na svijetu: Bivša supruga Erosa Ramazzotija pažnju plijeni savršenom linijom

Televizijska voditeljica Michelle Hunziker prije tri mjeseca je postala baka, a ljeto provodi na Sardiniji gdje uživa na pješčanim plažama.

Prije tri mjeseca je postala baka, proslavila se vezom i brakom s mega pop zvijezdom Erosom Ramazzottijem, a u 47. godini izgleda bolje nego ikad. Švicarska TV voditeljica i model Michelle Hunziker svoj je prividno savršen život opisala u istoimenoj autobiografiji, u kojoj je iskreno progovorila o svim svojim životnim usponima i padovima, a sad je na pješčanoj plaži u Sardiniji pokazala i svoju savršenu liniju kojom je privlačila poglede drugih kupača.

Lani se razvela od Tomasa Trussardija, poduzetnika i nasljednika modne kuće Trussardi, s kojim se vjenčala 2014. i dobila kćeri, 9-godišnju Sole i 7-godišnju Celeste. Iz prvog braka s Erosom Ramazzottijem ima odraslu, 26-godišnju kćer Auroru Sophiju, koja joj je u travnju podarila prvog unuka - Cesarea.

image

Michelle Hunziker uživa na Sardiniji

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Njezin brak s Erosom Ramazzottijem raspao se zbog njezine tadašnje gorljive pripadnosti sekti koja joj je polako počela ulaziti u sve pore života. Tek je 15 godina nakon razvoda od Ramazzottija priznala da joj je pjevač tada rekao da mora izabrati između njega i sekte, te da je ona odabrala - sektu. U autobiografiji "Prividno savršen život" navela je kako su joj pripadnici sekte Ratnici svjetlosti zabranili da priča s vlastitom majkom s kojom pune četiri godine nije bila u kontaktu, a izgubila je i kontakt s ocem.

image

Michelle Hunziker skćeri Aurorom i unukom Cesareom

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Vjerovala sam da sam ja Isusova sestra koja se zaljubila u rimskog vojnika, izdala brata i otišla s vojnikom u Rim. No kako Rimljani nisu htjeli ćuti za mene, živjela sam u bijedi i siromaštvu. Bila je to kazna za izdaju. Vjerovala sam i da sam u prošlom životu bila supruga njemačkog SS-ovca, te da moram ispaštati što nisam spriječila njegove zločine. Uvjerili su me da sam sretnica među izabranima koja ima mogućnost spasiti svoju dušu, ako iz života izbacim ljude koji mi mogu nauditi. Eros je odmah shvatio u što sam se uplela, a ja danas žalim zbog svega, jer su mi isprali mozak i učinili me svojim slugom", ispričala je Hunziker, koja se ovisnosti oslobodila zahvaljujući psihoterapiji.

Linker
07. travanj 2024 08:35