Obitelj na okupu

Nakon 100 dana provedenih u bolnici, kći slavne glumice i glazbenika konačno došla kući

Priyanka Chopra i Nick Jonas roditelji su postali još u siječnju. Slavni par je tada šokirao javnost viješću da je njihovu kćerkicu na svijet donijela surogat majka, a sve do sada nije se ni znalo da je malena rođena kao nedonošče zbog čega je na odjelu intenzivne njege bila puna tri mjeseca.

Priyanka Chopra nije mogla poželjeti ljepši dar za Majčin dan od okupljanja njezine malene obitelj. Presretna glumica na svom je Instagramu u povodu dana u čast majki objavila fotografiju sa suprugom Nickom Jonasom i njihovom kćerkicom Malta Marie Chopra Jonas, koja će idući tjedan napuniti četiri mjeseca.

Ovo je prva fotografija sretne obitelji u njihovom domu otkako je 15. siječnja u San Diegu na svijet došla malena Malta Maria koja je rođena kao nedonošče.

Naime, Choprina i Jonasova kći zbog mogućih komplikacija uslijed prijevremenog poroda u rodilištu je ostala puna tri mjeseca. Glumica je na svom Instagramu podijelila preslatku fotografiju uz podulju objavu koliko su ona i Nick sretni jer su napokon sve troje zajedno.

"Na ovaj Majčin dan ne možemo a da se ne osvrnemo na posljednjih nekoliko mjeseci tijekom kojih smo suprug i ja iskusili sve moguće osjećaje, od neizmjerne sreće do goleme brige. Ovu fotografiju dijelimo s brojnim ljudima koji sada prolaze slično iskustvo" , istaknula je Priyanka uz fotografiju, dodavši da ne postoji ništa vrjednije i svetije od obitelji na okupu.

Ushićeni roditelji posebno su se zahvalili osoblju rodilišta Rady Children's La Jolla and Cedar Sinai u Los Angelesu gdje je njihova kćerkica ležala tri mjeseca, a Chopra je sve dirnula i nježnim riječima upućenim njezinom suprugu jer joj je bio najveća podrška tijekom ovog teškog vremena za njih dvoje.

Par je od javnosti skrivao da je njihova kći u bolnici, a mnoge je početkom godine zatekla i vijest da je malenu rodila surogat majka. Službeno priznanje oko toga objavili su osobno Chopra i Nick, no tada nisu dali obrazloženje zašto su morali potražiti pomoć.

Čitajte i: SLAVNA GLUMICA JE ZBOG IZGLEDA BILA ZLOSTAVLJANA: REDATELJ JOJ JE SUGERIRAO DA POVEĆA GRUDI I STRAŽNJICU

Linker
24. travanj 2024 10:09