Ipak vjenčani

Nakon brojnih šuškanja, poznati glumački par pojavio se s vjenčanim prstenom na ruci!

Američki glumac Justin Long potvrdio je da se nakon godinu i pol veze vjenčao s australskom glumicom Kate Bosworth.

Bila je to usputna primjedba u emisiji koja je objavljena na njegovom podcastu "Life is Short" 9. svibnja, u kojem je američki glumac Justin Long svoju zaručnicu Kate Bosworth - kako su svi mislili - nazvao svojom ženom. "Nikad mi se nisu sviđali privatni posjeti na setu, jer mi nije nimalo ugodno miješati privatne užitke s poslovnim obavezama. Ali ispalo je super kad me moja sadašnja žena posjetila, bilo je to baš naše čarobno zajedničko vrijeme", ispričao je 44-godišnji Long svojoj gošći Kyri Sedgwick.

Par je prošlog vikenda snimljen s vjenčanim prstenjem na ruci, a Bosworth je povodom Majčinog dana podijelila fotografiju sa svojom majkom Patricijom Bosworth koju je nazvala svojim sidrom u luci i vjetrom u jedrima. Da su zaručeni potvrdili su u travnju, a Bosworth je prosidbu opisala kao najromantičniji događaj u svom životu, dok je Long izjavio kako se sve odigralo potpuno prirodno kao točka na i njihove duboke veze i nevjerojatne povezanosti.

"Planirao sam Kate zaprositi u siječnju za njen 40. rođendan, ali ponekad je bolje ne planirati ništa, a stvari se na kraju poslože mnogo bolje nego što smo mogli i zamisliti", ispričao je Justin Long. Da su suđeni jedno drugome vidjelo se i na dodjeli Oscara, kad su na partyju Vanity Faira nakon dodjele najvažnijih filmskih nagrada svi gledali glumičin blještavi dijamantni prsten na lijevoj ruci.

Svoju romansu započeli su u prosincu 2021. i otad su Kate i Justin - nerazdvojni. Long je svoju odabranicu nedavno nazvao "onom pravom", a Kate je sada pokazala veliki dijamantni prsten na lijevoj ruci i odmah potaknula glasine o zarukama, a Long je u jednom trenutku kleknuo kako bi popravio Kateinu raskošnu haljinu balskog kroja s potpisom dizajnerice Monique Lhuillier.

image

Justin Long i Kate Bosworth

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Bosworth i Long upoznali su se na setu jednog od svojih projekata, a nedugo nakon su otišli na svoje prvo zajedničko putovanje i proveli romantični vikend u Pädaste Manoru u Estoniji. Nekoliko mjeseci ranije Kate se razišla s redateljem Michaelom Polishem, s kojim je bila u braku osam godina. "Najviše se volimo, zato se i rastajemo", objavila je Kate Bosworth u svojoj poruci povodom kraja njihove veze. Ako se toliko vole, zašto se razvode, upitali su se mnogi, a glumica im je odgovorila da treba stati kad je najbolje i razići se bez gorčine, predbacivanja i drugih negativnih osjećaja.

image

Michael Polish i Kate Bosworth

ANTHONY BEHAR/FOX SPORTS/PICTUREGROUP/SHUTTERSTOCK

"Početak je često najbolji dio ljubavi: vatromet, leptirići u trbuhu, magnetska privlačnost... Početak signalizira tako široko otvoreno područje mogućnosti, podijelite hamburger s nekim kad se zaljubite i možete sretno umrijeti znajući da vam je to posljednji obrok. Kupite bocu viskija i podijelite ga, pustite svoju savršenu pjesmu na džuboksu i zaplešete s onim koga ste upoznali jučer, a čini vam se da ga poznajete cijeli život, ali mi se ne bojimo kraja, ne gubimo ništa jer smo dobili sve što smo htjeli. Odlučili smo se ne bojati, nego i dalje voljeti. U trenutku kad se rastajemo, naša srca su puna, jer nikada nismo bili toliko zaljubljeni i duboko zahvalni jedno drugome kao što to činimo u ovoj odluci da se razdvojimo", napisala je Kate.

image

Orlando Bloom i Kate Bosworth

ALEX BERLINER/BEI/SHUTTERSTOCK

Australska glumica i redatelj upoznali su se 2011. godine kada su se i zaljubili na snimanju drame "Big Sur". Glumica je nekoliko puta istaknula kako je to bila ljubav na prvi pogled, a prije toga bila je u trogodišnjoj vezi s kolegom Orlandom Bloomom.

Linker
18. travanj 2024 15:16