SVA BLISTA

Nakon razvoda uživa u samačkom životu: Osigurala je svoje milijune, sve drugo je manje bitno

Američka glumica kolumbijskog podrijetla Sofia Vergara nakon razvoda od supruga Joea Manganiella odradila je finalnu emisiju showa čija je sutkinja.

Odjenjula je srebrnu metalik haljinu koja je naglasila njezinu savršenu figuru i zanosne obline, s osmijehom od uha do uha pozdravila okupljene obožavatelje i mahnula im na odlasku, te ušetala na finale 18. showa "America‘s Got Talent", čija je sutkinja i glavna zvijezda, a koji je održan u hotelu Dena u Pasadeni.

Neupućeni ni po čemu ne bi mogli shvatiti da su iza 51-godišnje Sofije Vergare, američke glumice kolumbijskog podrijetla najteži i najstresniji mjeseci života, jer je ovog ljeta uoči osme godišnjice braka okončala svoju vezu sa sada već bivšim suprugom Joeom Manganiellom, 46-godišnjim glumcem s kojim se nakon zaruka na Božić 2014. vjenčala u studenom 2015. u Palm Beachu na Floridi. Premda je svaki razvod stresan i bolan, u slučaju Sofije Vergare i Joea Manganiella sve je riješeno brzo, pa u brakorazvodnom procesu i podjeli bračne imovine nije bilo dodatnih trauma.

image

Na finale je stigla u srebrnoj metalik haljini

GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Sve to postigli su zahvaljujući svom stamenom predbračnom ugovoru potpisanom uoči vjenčanja, a zahvaljujući njemu je glumica - bolje prošla. Osobno bogatstvo Sofije Vergare, koja se globalno proslavila kao zvijezda serije "Moderna obitelj", procijenjuje se na vrijednost 180 milijuna dolara, dok je Joe Manganiello, poznat po ulozi stripera u franšizi "Magic Mike" u karijeri stekao bogatstvo od 40 milijuna dolara.

image

Mahnula je fanovima

GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Prelijepa Kolumbijka u intervjuu kultnom radijskom voditelju Howardu Sternu davno se pohvalila predbračnim ugovorom kojim je svaki od partnera osigurao svoju imovinu i bankovni račun do trenutka sklapanja braka, ali i buduće prihode, što se u glumičinom slučaju pokazalo - dalekovidnim potezom. Zbog toga je u upravo u danima kad je javnost saznala da se razvode mogla bez ikakve brige nastaviti razvijati svoje poslovne projekte, te je baš tada lansirala svoju beauty liniju Toty, koju je, kako je izjavila, nazvala po svom nadimku iz djetinjstva.

image

Sofia Vergara i Joe Manganiello

IMAGESPACE/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Prije toga potpisala je i cjenovno pristupačnu liniju odjeće koju je lansirala u suradnji s Walmartom, ima i vlastitu kolekciju naočala za čitanje te sunčanih naočala, te liniju parfema sa svojim imenom. Magazin Forbes proglasio ju je prije tri godina najbolje plaćenom televizijskom glumicom, a karijeru je započela kao model nakon što ju je otkrio kolumbijski fotograf, a danas u showu "America‘s Got Talent" zarađuje 10 milijuna dolara po sezoni ili 70.000 dolara po svakoj emisiji u kojoj se pojavi pred kamerama.

Premda trenutačno očito uživa u samačkom životu, poznavatelji kronologije Sofijinog ljubavnog života ipak sumnjaju da će slavna glumica dugo izdržati sama.

Linker
18. travanj 2024 13:58