Pirova pobjeda

Napeta brakorazvodna saga konačno je završila: Pjevačica mora masno isplatiti bivšeg

Američka pop rock zvijezda Kelly Clarkson ocu svoje dvoje djece Brandonu Blackstocku trebat će plaćati dvostruku alimentaciju koja mjesečno iznosi oko 200 tisuća dolara, a za početak mu je dužna dati 1,3 milijun dolara za troškove parnice.

Kako je i najavio krajem prošle godine, sud u Los Angelesu ovih je dana podijelio bračnu stečevinu Kelly Clarkson i Brandona Blackstocka. Time je napokon došao kraj pola godine dugoj parnici koja je zbog bespoštedne borbe njezinih aktera bila jedna od najpraćenijih u prošloj godini.

A njezin epilog iznenadit će mnoge. Naime, glazbenica je izvukla deblji kraj i bivšem će mužu s kojim ima kći River (7) i sina Remingtona (5) u idućim godinama morati isplatiti nekoliko milijuna.

Uz jednokratnu uplatu od čak 1,3 milijuna dolara za troškove suda, Clarkson će Blackstocku plaćati mjesečnu alimentaciju od 45 tisuća dolara za njihovo dvoje djece. Prema sudskim dokumentima koje je dobio The Blast, glazbenica će do 31. siječnja 2024. godine uzdržavati bivšeg supruga i za to će mu svakog prvog u mjesecu uplaćivati 115 tisuća dolara. Obje odluke vrlo su diskutabilne budući da supružnici imaju zajedničku skrb nad svoje dvoje djece, a mališani će k tome živjeti s mamom.

Čitajte i: Odluka suda šokirala! Suprugu mora plaćati 200 tisuća dolara mjesečno, no to mu nije dosta

image

Kelly i Brandon vjenčali su se 2013. godine

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Odvjetnici glazbenice, kao i njezinog bivšeg muža, za sada nisu otkrili što njihove stranke misle o svemu, no Blackstock može biti itekako zadovoljan.

Uz sve navedeno pripala mu je i na stotine grla s njihovog ranča u Montani, zatim više zajedničkih vozila uključujući Ford F-350, Ford F-250, ATV, nekoliko CAT motornih sanjki, a na svoje traženje dobio je i simulator golfa te par satova Patek Philippe.

Nagrađivanoj pjevačici i pobjednici prve sezone glazbenog showa Američki idol, "teškoj" 45 milijuna dolara, koja je u ovaj brak ušla s pozamašnom cifrom na bankovnom računu, odluka suda zasigurno nije najbolje sjela. Kad se prošle jeseni službeno rastala od Brandona javno je izjavila da mu neće dati ni centa.

Sada joj je najveća utjeha da nije izgubila ranč u Montani. Upravo se oko te zemlje vrijedne oko 8 milijuna dolara, koji je bio dom četveročlane obitelji, najžešće i sporila s Blackstockom. Glazbeni agent tražio je od suda da mu da pola ranča uz obrazloženje da se namjerava baviti uzgojem stoke. No, suci mu očito nisu povjerovali jer su ga u cijelosti dodijelili Kelly, a on će na njemu moći boraviti samo do lipnja, i to uz plaćanje stanarine bivšoj supruzi koja iznosi oko 2 tisuće dolara.

image

Nagrađivanoj pjevačici odluka suda zasigurno nije najbolje sjela

USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Borba do posljednjeg centa: Poznatoj pjevačici ne pada na pamet s bivšim dijeliti svoje bogatstvo

Sudski dokumenti također navode da je pjevačica dobila obiteljske ljubimce, uz vozila marke Ford Bronco, Ford F-250 i Porsche Cayenne, kao i simulator leta, a suci su joj utoliko izišli u susret da su i za oko 50 tisuća dolara smanjili mjesečnu alimentaciju za Brandonovo uzdržavanje.

Presudom losangeleskog suda nije zadovoljna ni javnost, osobito žene koje su od samog početka na strani Kelly smatrajući da se Brandon tijekom tog braka dobro okoristio.

Kad su se, naime, ovo dvoje upoznali 2011. ona je već bila mega popularna glazbenica. Samo je njezin nagrađivani album Breakaway iz 2004. za koji je osvojila dva Grammyja, prodan u preko 12 milijuna primjeraka. S druge strane, Brandon nikada nije postigao neki veći uspjeh kao menadžer te je donedavno bio najpoznatiji kao Kellyn suprug. Nekadašnji par upoznao se dvije godine prije nešto što su se vjenčali 2013., a zajedno ne žive od lipnja 2021., kada je Kelly predala zahtjev za razvod. U jednom od rijetkih medijskih istupa otkako je od listopada 2021. i službeno slobodna žena, Clarkson je zaključila da ona i Blackstock "zaslužuju priliku da izgrade novi život". Doduše, tada nije računala da će ga Brandon i dalje graditi - na njezin račun.

Linker
16. travanj 2024 17:46