Toni Garrn i Alex Pettyfer na kanskoj premijeri filma ‘Top Gun: Maverick‘

 CASTEL FRANCK/ABACA/SHUTTERSTOCK
NIJE ŠALA

Nema sreće u ljubavi: Top model i DiCaprijeva bivša se razvodi, a lani je obnovila zavjete

Njemački top model Toni Garrn objavila je da se nakon tri godine braka razvodi od supruga Alexa Pettyfera s kojim je lani obnovila zavjete.

Njemački top model Toni Garrn objavila je da se nakon tri godine braka razvodi od supruga Alexa Pettyfera s kojim je lani obnovila zavjete.

Preklani su proslavili rođenje svoje kćerkice Luce Malalke, lani obnovili bračne zavjete na romantičnom odmoru na grčkom otoku, a upravo su objavili da se nakon četiri godine veze i nepune tri godine braka - razvode. Akteri te neobične ljubavne priče su njemački top model, 30-godišnja Toni Garrn i Alexander Richard Pettyfer, 33-godišnji britanski glumac i model. Potvrdila je to i sama Toni Garrn koja se može pohvaliti impresivnom karijerom na modnoj pisti i brojnim editorijalima za najveće brendove i modne časopise.

image

Toni Garrn ponovno je sama

SHUTTERSTOCK

"Alex i ja smo zajednički donijeli tešku odluku da dalje nastavimo svatko svojim putem. Premda nastavljamo sami ostajemo u prijateljskim odnosima i zajednički ćemo odgajati našeg malog anđela, kćerkicu Lucu. Molimo vas da u ovom osjetljivom trenutku poštujete našu privatnost i privatnost našeg djeteta", napisala je Toni Garrn u svojoj objavi na Instagramu.

Alex Pettyfer tu je vijest prokomentirao na svoj način: na svom je profilu objavio fotografiju kćerkice na njihaljci u parku i uz nju jednostavno napisao: "Sreća". Toni Garrn i Alex Pettyfer prvi put su se zajedno pojavili na partyju Sira Eltona Johna nakon dodjele Oscara 2019., a zaručili su se na Badnjak te godine, nakon deset mjeseci veze. Vjenčali su se u Hamburgu, rodnom gradu Toni Garrn 2. listopada 2020., a Toni je tada već bila trudna s kćerkicom Lucom koja će u lipnju proslaviti svoj drugi rođendan.

image

Alex Pettyfer i Toni Garrn u vezi su bili četiri godine

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Prvi rođendan svog anđela roditelji su odlučili proslaviti na romantičnom putovanju po grčkim otocima, gdje su jedne večeri na plaži uz zalazak sunca obnovili bračne zavjete, jer su željeli da njihova Luca svoj prvi rođendan zauvijek pamti po fotografijama ludo zaljubljenih mame i tate.

Toni Garrn proslavila se kao zaštitno lice Calvina Kleina, brenda s kojim je kao 15-godišnjakinja potpisala ekskluzivni ugovor 2008. Iduće godine nosila je već revije Stelle McCartney, Diora, Chanela, Hermesa, Louisa Vuittona, Dolce&Gabbane i mnogih drugih, a kao Viktorijina anđelica debitirala je na reviji 2011. Njezino lice krasilo je naslovnice najvažnijih modnih časopisa diljem svijeta, a veliku medijsku pažnju prije deset godina je izazvala njezina veza s holivudskim superstarom Leonardom DiCaprijem.

image

Leonardo DiCaprio i Toni Garrn partijali su u Cannesu 2013.

BORDE/JACOVIDES/JUNIOR/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Alex Pettyfer koji je 10. travnja proslavio 33. rođendan iza sebe već ima bogatu filmografiju, a zbog glume je još kao maloljetnik prekinuo školovanje. Prije veze s Toni Garrn hodao je s američkom glumicom Diannom Agron čije je kretanje opsesivno nastojao kontrolirati, a bio je kratko zaručen i s redateljicom i glumicom Riley Keough, kćerkom pokojne Lise Marie Presley i njezinog prvog supruga, glazbenika Dannyja Keougha.

Linker
26. travanj 2024 20:20