Popustila je

Nema više zabune: Taylor & Taylor imenjaci su samo na papiru

Američki glumac Taylor Lautner i njegova supruga Taylor Lautner pronašli su način da ih nitko više međusobno ne brka.

Kad je Taylor Dome nakon vjenčanja s glumcem Taylorom Lautnerom, koji se proslavio ulogom najpoznatijeg holivudskog vukodlaka Jacoba Blacka, najboljeg prijatelja Belle Swan u filmskoj "Sumrak sagi", objavila da uzima prezime svoga supruga, pomislili smo da će uslijediti neviđena zbrka identiteta. Jer supružnici su tom odlukom od imenjaka postali i prezimenjaci, koje na papiru na prvi pogled uopće nije bilo moguće razlikovati. Pritom je velika sreća da Taylor Lautner nije glumica, nego medicinska sestra koja je u međuvremenu, otkako je prohodala s holivudskom zvijezdom, postala influencerica.

image

Tay Lautner na dodjeli L‘Orealovih nagrada ‘Women of Worth‘

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Kako god, par je pronašao način da u pitanju njihovog razlikovanja sve postane jasno, pa se tako influencerica na društvenim mrežama potpisuje kao Tay Lautner, a on je zadržao svoje puno ime i prezime.

Istu uputu dobile su i fotografske agencije i medijske kuće koje odsad nju potpisuju kao Tay Lautner, a to je prvi put postalo jasno na dodjeli L‘Orealovih nagrada za žene godine u Los Angelesu. Na popisu gostiju pojavilo se tako ime Tay Lautner, iako je influenserica na gala svečanost stigla bez pratnje supruga, s kojim je vezu započela prije četiri i pol godine.

Podsjetimo, upoznala ih je njegova mlađa sestra Makena koja se od operativnog zahvata na srcu oporavljala u bolnici u Los Angelesu, gdje se sprijateljila s Taylor Dome. Bila je u pravu kad je pomislila je da je ona prava osoba za njezinog brata, jer je među njima buknula ljubav na prvi pogled, a činjenicu da su im roditelji dali isto ime, protumačili su kao fatalnu slučajnost i prst sudbine.

Linker
24. travanj 2024 05:50