U SVOM FILMU

Neosvojiva holivudska zvijezda: Djevojke za njim vrište, a on do 25. još nije bio u vezi!

Britanski glumac Hero Fiennes Tiffin nećak je Ralpha Fiennesa, model najvećih modnih kuća i zvijezda tinejdžerskog filmskog serijala ‘Poslije svega‘.

Djevojke vrište za njim, njegova holivudska filmografija broji već petnaest naslova, model je najvećih svjetskih modnih kuća kao što su Dolce&Gabbana, Dior, H&M, Hugo Boss i Superdry, te zaštitno lice parfema Ferragamo... No, usprkos tome britanski glumac i model Hero Fiennes Tiffin, koji će početkom studenog proslaviti 25. rođendan, dosad nije bio u pravoj vezi.

image

Josephine Langford i Hero Fiennes Tiffin zvijezde su filmskog serijala ‘Poslije svega‘

AVIRON PICTURES/MOVIESTORE/SHUTTERSTOCK

Zato je naslov njegovog posljednjeg filma Najusamljeniji dječak na svijetu, akcijske komedije u kojoj igra zombija Mitcha, čija je njujorška premijera održana sinoć, možda najtočniji opis njegovog ljubavnog statusa.

image

Na filmskom festivalu u Torontu u rujnu predstavio je film ‘The Woman King‘

ERIC CHARBONNEAU/SHUTTERSTOCK

Nećak holivudskog velikana Ralpha Fiennesa i glumca Josepha Fiennesa, rođen je 6. studenog 1997. u Londonu. Sin redateljice Marthe Fiennes te snimatelja Georgea Tiffina prve je uloge dobio 2008. u filmovima Spartak i Harry Potter i Princ miješane krvi. U ovom je igrao mladog Toma Riddlea ili Lorda Voldemorta, zlog čarobnjaka i najvećeg negativca u književnom i filmskom serijalu o Harryju Potteru.

image

U Španjolskoj je ljetos promovirao posljednji nastavak ‘Poslije svega: Zauvijek sretni‘

OSCAR GONZALEZ/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

A ulogu nije dobio zbog protekcije ujaka Ralpha koji je gledateljima diljem svijeta kao Lord Voldemort utjerao strah u kosti, nego ga je redatelj David Yates odabrao na audiciji zbog glumačke sposobnosti da bez prenaglašavanja izrazi tamnu stranu svog lika, te fokusiranosti i discipline na probnom snimanju, kako je izjavio.

image

Na snimanju u Sofiji preklani dočekale su ga bugarske obožavateljice

ARTUR WIDAK/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK ARTUR WIDAK/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Ta uloga širom mu je otvorila vrata britanskih i holivudskih studija, a kad nije imao filmskih i televizijskih ponuda džeparac je zarađivao održavajući vrtove susjedima i konobareći u cateringu.

image

Hero Fiennes Tiffin nećak je holivudskog velikana Ralpha Fiennesa

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Bez obzira na to što za njim djevojke vrište otkako se proslavio kao tinejdžerska zvijezda romantičnog filmskog serijala Poslije svega u kojem je s kolegicom Josephine Langford odigrao glavne uloge u emocionalno zamršenoj priči o ljubavnom paru Hardinu Scottu i Tessi Young, Hero Fiennes Tiffin nikada u životu nije bio u vezi.

"Baš interesantno pitanje, ali nikad, baš nikad nisam bio u pravoj vezi. Dosad još očito nisam našao pravu, koju bih nazvao svojom djevojkom", izjavio je mladi glumac u razgovoru za Elle ove godine.

image

Ekipa filma ‘Najusamljeniji dječak na svijetu‘: Jacob Sartorius, Ashley Benson, Max Harwood, Hero Fiennes Tiffin i Evan Ross

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Hoće li i dokada njegova dating lista ostati prazna, tek će se vidjeti. Jer mediji prate svaki njegov korak izvan filmskih setova i modnih pista. A tko zna, možda je i riječ o proračunatom potezu, jer slobodni glumci posebno intrigiraju maštu svojih obožavateljica. Pogotovo kada su na glasu kao - neosvojivi.

Linker
24. travanj 2024 14:40