AA/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
Među prijateljima

Nije nestala: Meghan Markle pojavila se na obnovi zavjeta slavne voditeljice i njene partnerice

Američka glumica se prvi put od objave autobiografske knjige ‘Rezerva‘ svoga supruga, princa Harryja, pojavila u javnosti.

Američka glumica se prvi put od objave autobiografske knjige ‘Rezerva‘ svoga supruga, princa Harryja, pojavila u javnosti.

Proslavljena televizijska voditeljica Ellen DeGeneres planirala je rođendanski party povodom 50. rođendana svoje supruge i životne partnerice Portije de Rossi, a na kraju je australska glumica iznenadila svoju dragu predloživši joj da pred svim gostima u čast svoje ljubavi obnove zavjete nakon 14 godina braka.

image

Ellen DeGeneres i Portia de Rossi obnovile su zavjete nakon četrnaest godina braka

THE ELLEN SHOW/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Dvostruka svečanost održana je u novom domu Ellen DeGeneres i Portije de Rossi u Los Angelesu, u koji su se uselile prije desetak dana, a obnovu zavjeta je vodila njihova dobra prijateljica Kris Jenner. Za tu priliku Ellen DeGeneres je odjenula vjenčanicu Zaca Posena s njihovog vjenčanja 2008., a među uzvanicama najviše su pažnje privukli supružnici Meghan Markle i princ Harry koji su nazdravili slavljenicama u društvu holivudskih zvijezda Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston, Carol Burnett, Courteney Cox, Melissa Etheridge, Katy Perry i Orlanda Blooma.

image

Princ Harry i Meghan Markle

AA/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Meghan Markle i princ Harry su dobri prijatelji s Ellen DeGeneres i Portiom de Rossi, a ujedno su i susjedi u Montecitu, kalifornijskom gradiću koji su odabrali za svoju američku adresu nakon bijega iz Buckinghamske palače i s britanskog kraljevskog dvora.

image

Uz princa Harryja i Meghan Markle među uzvanicima su bili Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston, Carol Burnett, Courteney Cox, Katy Perry, Melissa Etheridge i Orlando Bloom

THE ELLEN SHOW/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Bilo je to prvo pojavljivanje Meghan Markle otkako je njezin suprug objavio memoare "Rezerva", a mnogi su primijetili da glumica upadljivo nedostaje u javnosti.

Dotad su sve radili zajedno, od sad već legendarnog intervjua Oprah Winfrey u ožujku 2021., do putovanja po svijetu i snimanja dokumentarne emisije za Netflix. U svojoj knjizi Harry je uz ostale spomenuo i glumicu Courtney Cox s kojom je 2016. kušao psihodelične gljive iz njezina hladnjaka za svog tadašnjeg posjeta Los Angelesu.

image

Lanjskog prosinca su stigli na humanitarnu gala večeru u njujorški hotel Midtown Hilton

NANCY KASZERMAN/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

U knjizi je napisao da je bio veliki obožavatelj serijala "Prijatelji" čija je zvijezda bila Courtney Cox, a najviše mu se svidio lik Chandlera kojeg je utjelovio Matthew Perry.

"Bila je to potpuna ovisnost. Prijatelje sam gledao svaku večer, a želio sam biti Chandler, taj lik mi je bio uzor", napisao je Harry u "Rezervi".

image

Govor tijela princa Harryja i Meghan Markle pokazuje da su jedno drugome najveći oslonac

BRIAN PRAHL/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Prema insajderskim informacijama Meghan Markle je siječanj provela kod kuće u Montecitu s djecom Archiejem i Lilibet, a pretpostavlja se da je na valu suprugova publicističkog uspjeha počela skicirati vlastite memoare.

Linker
26. travanj 2024 11:31