VANESSA CARVALHO/BRAZIL PHOTO PRESS/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
život je rock‘n‘ roll

Nikad iskreniji Jon Bon Jovi priznao da je varao suprugu i otkrio kako je njihov brak unatoč nevjeri opstao

Glazbenik je u intervjuu otkrio i kako napreduje oporavak nakon operacije glasnica, hoće li pjevati na vjenčanju sina Jakea i glumice Millie Bobby Brown te progovorio o dokumentarcu koji je snimljen povodom 40. godišnjice njegova benda.

Glazbenik je u intervjuu otkrio i kako napreduje oporavak nakon operacije glasnica, hoće li pjevati na vjenčanju sina Jakea i glumice Millie Bobby Brown te progovorio o dokumentarcu koji je snimljen povodom 40. godišnjice njegova benda.

Glazbenici, pogotovo slavni rokeri često su na glasu kao muškarci kojima vjernost nije na prvom mjestu. Jer teško je odoljeti brojnim obožavateljicama pa su jako rijetki oni koji cijeli život izdrže u braku s jednom ženom. Među njih spada svestrani glazbenik, pjevač i glumac, 62-godišnji Jon Bon Jovi koji će uskoro proslaviti 35 godina braka sa svojom srednjoškolskom ljubavi Dorotheom Hurley. No ovih je dana za The Independent priznao da nije baš bio vjeran muž, a da je njihov brak uspio jer su zajedno odrastali u međusobnom poštovanju i jer mu je supruga bila dovoljno tolerantna. Osim toga u braku su dobili četvero djece što je dovoljan razlog da mu je obitelj bila važnija od usputnih izleta. "Radi se o tome da nikad ne lažeš o tome da si bio svetac, ali ni da nikada ne budeš budala da zaje** obiteljski život", kazao je pjevač.

image

Jon Bon Jovi i supruga Dorothea koja prešla preko svih njegovih izvanbračnih izleta

STUART HARDY/ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK

Osim stabilnog braka i tolerantne supruge od ostalih rokera razlikuje se i po tome što nikada nije zabrazdio u drogu i alkohol. “Pušilo se nešto što je bilo pomiješano s nečim drugim, i sjećam se da sam se osjećao izvantjelesno i pomislio: ‘Ne sviđa mi se ovo. Ne osjećam se ugodno s ovim’. Bilo je zapravo zastrašujuće, a bio sam tako mlad da mi je bilo drago što sam doživio taj trenutak koji me dovoljno preplašio da me droga više nije zanimala. Nikada ništa nisam gurao ni u nos. Jedina stvar koja mi je ikad bila u nosu je moj prst!", sa smijehom je objasnio roker koji posljednjih četrdeset godina živi zdravo, bez ikakvih opijata. No prije dvije godine atrofirale su mu glasnice.

image

Scena iz dokumentarca "Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story"

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Na posljednjoj turneji njegovog benda Bon Jovi, koji se smatra jednim od najuspješnijih rock bendova na svijetu s više od 120 milijuna prodanih albuma, u travnju 2022. pjevač se srušio na pod svoje garderobe u Nashvilleu i ostao je potpuno bez glasa. Tog se ljeta podvrgnuo najsuvremenijoj operaciji kako bi popravio svoje glasnice, svjestan da je možda odradio svoju posljednju turneju, bar u onom intenzitetu po kojem je bend bio i poznat. Oporavak je spor i dug, bend miruje i još uvijek ne znaju kada će pred publiku. A optimizam ne širi ni naziv njihovog četverodijelnog dokumentarca ‘‘Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story‘‘, koji se počeo emitirati 26. travnja na međunarodnom Disneyevom kanalu.

image

Bend Bon Jovi obilježava 40 godina karijere: David Bryan, Jon Bon Jovi, Tico Torres i Gotham Chopra

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Dokumentarac je snimljen povodom 40. godišnjice benda i bavi se zdravstvenim problemima Jon Bon Jovija zbog kojeg je nastavak rada benda upitan. Priznao je i kako je zbog bolesti počeo intenzivno razmišljati o prolaznosti života. No, dotaknuo se i veselijih tema, a to je skorašnje vjenčanje njegovog sina, američkog modela i glumca Jakea (21) s britanskom glumicom Millie Bobby Brown (20).

“Millie je prava filmska zvijezda. Upravo smo s njom bili na premijeri filma ‘‘Damsel‘‘, a Jakeu upravo izlazi prvi film. Sretan sam zbog njega. Oni su dvoje mladih ljudi koji zajedno ostvaruju svoje snove i mi ih u tome podržavamo, kao i njezini roditelji koji su se također upoznali kao vrlo mladi.‘‘

image

Na nedavnoj premijeri Netflixovog filma ‘Damsel‘ sa suprugom Dorotheom, sinom jakeom i budućom snahom Millie Bobby Brown

KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK

Otkrio je i kako ga je njegova buduća snaha oslobodila pjevačkih obaveza na njezinom vjenčanju. "Jako sumnjam u njezinu riječ o tome! Vidjet ćemo. Ovisi o tome koliko ću vina popiti prije nego dođemo do trenutka kada će mi zabiti mikrofon u lice!", komentirao je kroz smijeh Jon Bon Jovi.

image

S princom Harryjem za čiju je zakladu Invictus snimo pjesmu

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Linker
28. travanj 2024 19:03