Nikolina Pišek
 

 BILJANA BLIVAJS/CROPIX
SASVIM ISKRENO

Nikolina Pišek: ‘Sve je istina, Vidoje je u trenutku smrti bio s drugom u privatnom stanu‘

Televizijska voditeljica prvi put je progovorila o okolnostima smrti svoga supruga Vidoja Ristovića i otkrila da se budućnosti - ne boji.

Televizijska voditeljica prvi put je progovorila o okolnostima smrti svoga supruga Vidoja Ristovića i otkrila da se budućnosti - ne boji.

Popularna televizijska voditeljica Nikolina Pišek u gostovanju kod kolegice Tatjane Jurić u podcastu "Skip Or Beep" dostupnom na YouTube kanalu bravo! radija potvrdila je nagađanja o okolnostima smrti pokojnoga muža Vidoja Ristovića koja ni godinu dana nakon nesretnog događaja ne prestaje intrigirati javnost i puniti medije. U trenutku suprugove smrti, kao što je poznato, Nikolina je s kćeri bila u Zagrebu, a Vidoje im se sutradan trebao pridružiti. To se, nažalost, nikad nije dogodilo.

"Nazvala me njegova majka, to je bilo u neke sitne noćne sate, ja igrom slučaja nisam spavala, ne znam zašto... Rekla je da je Vido umro, a ja nisam mogla povjerovati i rekla sam: "Je li Vama dobro? Što se događa, Marija?" Naprosto to neko vrijeme nisam mogla procesuirati...", rekla je Nikolina Pišek koja danas ni s kim od Vidojine obitelji više nije u kontaktu.

Otkrila je i da su sve glasine o tome da je njezin suprug preminuo na masaži, dok je bio s drugom, istinite, te da je kobnog dana bio sa ženskom osobom u privatnom stanu.

image

Tatjana Jurić i Nikolina Pišek

BRAVO!

"Bila je prisutna jedna ženska osoba u privatnom stanu, ja više ne znam ni kako se ona zove, toliko mi je to važno, koja je priznala da je bila u nekakvoj vezi sa njime, a moj svekar je to formulirao kao masaža... Sve je jako čudno, uglavnom zdravstveni nalaz je potvrdio da je umro od zatajenja srca", rekla je Nikolina i dodala kako je ona svom suprugu bila vjerna, te da je vjerovala kako je i on njoj vjeran, ali to očito nije bilo tako.

"Bilo je trenutaka kad me ta spoznaja jako ljutila, ali onda sam shvatila da je to jako nebitno i da gubim energiju, a imam puno važnije probleme u životu i stvari koje moram rješavati, na koje se moram fokusirati... djecu o kojoj moram brinuti", dodala je.

Što se ostavinske rasprave tiče, u kojoj je ne štede ni javnost, ni mediji, a najmanje bivši svekar, čijih prijetnji se ne boji izjavila je kako smatra da je zakon na njezinoj strani, te da je sigurna kako će iz te bitke izaći kao Pirov pobjednik.

"Naprosto vrijeme je da se tim nekakvim lokalnim umišljenim šerifima, koji si daju kojekakve nadimke i titule raznih velikodostojnika stane na kraj. Stvari treba staviti na svoje mjesto i zakon postoji s određenim razlogom i ne bi se trebali bojati upotrebljavati ga. Prijetnje sam prijavila policiji, jer sam imala otvorene napade s njegove strane, ali ne ja se ne bojim, ne znam zašto, možda sam naprosto preluda, ali mislim da ljudi koji previše laju ne grizu...", izjavila je Pišek.

image

Nikolina Pišek vodila je show "Masked Singer"

RTL

Osvrnula se i na kritike dušebrižnika koji joj zamjeraju što je prerano skinula crninu, te se vratila na posao.

"Shvatila sam da ljude užasno iritira da si živ i radno sposoban, da funkcioniraš. Ja na moju žalost jesam donekle javna osoba, netko je dobro izvukao paralelu i rekao javna osoba kao javni klozet, ja ne želim biti javni klozet i ako ispada vrlo često da jesam i svatko tko ima potrebu da napravi nuždu ima priliku da to i učini. Ima ih takvih dosta, neki to rade kontinuirano. Nitko mi ne bi zamjerio da radim bilo kakav drugi posao... da sjedim u nekom uredu i tipkam za računalom, nitko se ne bi užasno uznemirio što bih se ja nakon nekog vremena krenula baviti svojim poslom. Ljude je užasno uznemirilo što sam se ja počela baviti svojim poslom koji je, Bože sačuvaj, javni posao - tako da je to po njima bilo neprimjereno", rekla je i nastavila da je od crnine odustala kad joj je - prestala goditi.

"Neko vrijeme mi je godila, postoje razlozi ti svjetovni običaji koliko god izledali bizarno zapravo imaju smisla... Jer se ti želiš sakriti, utopiti i poručiti svima da odstupe, ali mom slučaju nitko nije odstupao, tako da mogla sam se ja zamotati u crno od glave do pete i napraviti si prorez za oči - to bi bilo isto. Ta crnina moja nije odbijala napade drugih što inače u normalnim situacijama radi. Te postavke nisu radile u mom slučaju, onda sam ih ja maknula", objasnila je.

image

Nikolina Pišek

BILJANA BLIVAJS/CROPIX

Na kraju je izjavila i kako je razmišljala o tome da se ogriješi o zakon i pokaže svoje borilačke vještine mnogima koji su je povrijedili, ali neće, a na kraju je zaključila da bi kad bi mogla vratiti vrijeme unatrag mnoge stvari s Vidojem otpočetka drukčije postavila. "A budućnosti se ne bojim, vilu ne prodajem, niti tražim novu ljubav", zaključila je.

Linker
26. travanj 2024 14:45