Gloria osobno

Nina Badrić iskreno o teškim danima: ‘U ovoj suludoj igri pobijedit će onaj tko ostane zdrave glave‘

Posljednji ovogodišnji panel "Gloria osobno" održao se u zagrebačkom heritage hotelu Amadria Park Capital. Na temu "Adventa" govorili su glazbenica Nina Badrić, dizajner nakita Nenad Sovilj i bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović.

Darovi su dio blagdana, no često zaboravljamo da potrebite, bližnje i, naravno, sebe treba darivati cijele godine. Iznimno je to važno u ovo doba pandemije, nesigurnosti i strepnje, složili su se sugovornici posljednjeg ovogodišnjeg panela "Gloria osobno" s temom "Advent", održanog u zagrebačkom heritage hotelu Amadria Park Capital.

Nina Badrić, Lejla Filipović i Nenad Sovilj ovu će godinu itekako zapamtiti, otkrili su zašto

Glazbenica Nina Badrić progovorila je o toj temi i situaciji u kojoj su se našli brojni njezini kolege i kolegice. Istaknula je kako smatra da je u ovoj teškoj svakodnevici najvažnije ostati stabilan. Psihološko zdravlje i svakodnevan život moraju nam biti, rekla je Nina, ispunjeni dobrim ljudima i raspoloženjem.

Na Gloria osobno panelu Nina Badrić, Lejla Filipović i Nenad Sovilj složili su se da na godinu pred nama treba gledati s optimizmom, koliko god to nekada teško bilo.

Kakva je atmosfera vladala u zagrebačkom hotelu Amadria Park Capital, možete pogledati u cijelom panelu "Gloria osobno":

Voditeljica Barbara Kolar sa svojim zanimljivim gostima uživala je u druženju i predivnom ambijentu hotela Amadria Park Capital, koji se smjestio u samom centru - zagrebačkoj Jurišićevoj ulici.

image
Barbara Kolar moderirala je panel "Gloria osobno", koji se ovog puta održavao na temu "Advent".
Vedran Peteh/Cropix

Budući da je pred nama ipak vrijeme darivanja, naši partneri iz kozmetičke kuće Avène pobrinuli su se da naši gosti odu kući punih ruku - s dermokozmetičkim proizvodima za njegu u ove hladne zimske dan.

image
Lejla Filipović i Nina Badrić uživale su u ugodnim razgovorima, ali i poklonima koje su za njih spremili naši partneri iz kozmetičke kuće Avène.
Vedran Peteh/Cropix

POGLEDAJTE I:

GLORIA OSOBNO OSIJEK NA TEMU "Oko stola: hrana, uživanje, hedonizam..."

GLORIA OSOBNO ZAGREB NA TEMU "SASTATI SE ILI RASTATI"

GLORIA OSOBNO powered by NATUZZI SHOWROOM ZAGREB & AVENE NA TEMU "BAKE U TOP FORMI"

GLORIA OSOBNO SPLIT NA TEMU "FAMILIJA"

GLORIA OSOBNO RIJEKA NA TEMU "LJEPOTA, ZDRAVLJE I ZADOVOLJSTVO"

Linker
18. travanj 2024 08:07