PAR IZ SNOVA

Njihova ljubav nema kraja: Zaljubljeni Raquel i Ivan Rakitić imaju razloga za slavlje

Prvotimac španjolske Seville sa suprugom Raquel Mauri u travnju slave desetu godišnjicu braka u kojem su dobili kćeri Altheu i Adaru.

Za mjesec dana proslavit će desetu godišnjicu braka, a nogometaš Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri po općem mišljenju opravdano nose i zaslužuju titulu jednog od najskladnijih i modno najusklađenijih parova na sceni. Pokazali su to i na fotografijama s proslave Ivanovog 35. rođendana 10. ožujka na kojima su pozirali u opuštenom slavljeničkom raspoloženju s balonima u metalik plavoj, sivoj i srebrnoj boji. "Sretan rođendan, moj živote", napisala je ispod fotografije Raquel Mauri, koja se prije par dana pohvalila kako ju je suprug za Dan žena počastio ukusnim desertom od čokolade i banana u obliku srca.

Prvotimac španjolske Seville rođen je u Švicarskoj, a godinama je oduševljavao naciju sjajnim igrama u dresu hrvatske nogometne reprezentacije s kojom je stigao do titule svjetskih viceprvaka u Rusiji 2018. "Dječački san bio mi je da obučem dres reprezentacije svoje domovine, a na koncu je taj moj san potrajao 106 utakmica. I sve što smo zajedno postigli kao momčad i kao nacija, zauvijek će ostati u mom sjećanju i u mom srcu, kao najveće dostignuće moje nogometne karijere. Sa suzom u oku opraštam se od dresa reprezentacije i od mojih suigrača i selim se na tribine, odakle ću ih bodriti s jednakim žarom, kao njihov najvjerniji i najveći navijač. Iznad svih Hrvatska...", objavio je u svojoj oproštajnoj poruci od reprezentativnih kolega.

image

Najljepši par, gdje god se pojave

SAŠA BURIĆ/CROPIX

A sudbinski susret sa ženom njegovog života u koju je i danas strastveno zaljubljen kao prvog dana dogodio se 2011. u Sevilli, kad je popularni Raketa potpisao svoj prvi ugovor s tamošnjim španjolskim klubom. Raquel je radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometašu, koji je učinio sve da je osvoji. Danas su ponosni roditelji kćeri Althee i Adare, a na društvenim mrežama redovito objavljuju fotografije na kojim se može vidjeti kako izgleda njihova obiteljska idila.

image

Ivan Rakitić i Raquel Mauri

TOM DUBRAVEC/CROPIX
Linker
28. ožujak 2024 16:35