TAJNI AGENT 007

Novi James Bond: Tko je zgodni glumac koji je već osvojio srca žena diljem svijeta

Nakon toliko nagađanja, britanski glumac Aaron Taylor-Johnson trebao bi biti osmi tajni britanski agent u najuspješnijoj filmskoj franšizi svih vremena. Producenti su mu ponudili ulogu, na njemu je samo da prihvati.

Već ranije su ga neki smatrali najvećim favoritom za nasljednika Daniela Craiga u ulozi novog filmskog Jamesa Bonda, a sad je prema pisanju britanskih medija, sve gotovo. Još se samo čeka potpis ugovora i predstavljanje 33-godišnjeg glumca Aarona Taylora-Johnsona kao tajnog agenta 007 u najdugovječnijoj i najuspješnijoj filmskoj franšizi u povijesti kinematografije.

Aaron Taylor-Johnson bit će osmi agent 007 u povijesti i tako se pridružiti slavnom nizu koji čine Sean Connery, David Niven, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan i Daniel Craig. Na taj način je završena višegodišnja potraga za novim agentom, a Aaron Taylor-Johnson upisat će se i kao prvi James Bond koji je uz svoje, dodao i suprugino prezime.

Naime, iako je Aaron svojim ulogama, ali i izgledom već osvojio žene diljem svijeta, njegovo srce čini se kuca samo za jednu. Upoznao ju je na snimanju biografskog filma "John Lennon: Dečko koji ne obećava" u kojem je odigrao glavnu ulogu, a danas 57-godišnja Sam Taylor-Johnson bila je redateljica. Tada 19-godišnji Aaron bio je očaran 23 godine starijom Sam koju je nakon završetka snimanja pozvao na spoj i rekao joj da će biti njegova žena. Zaruke su objavili na londonskoj premijeri filma 2009., vjenčali su se tri godine kasnije i otada oboje nose oba prezimena. Par danas ima dvije kćeri, Wyldu Rae rođenu 2010. te Romy Hero, koja je rođena 2012. godine. Supružnici žive u Los Angelesu s kćerima, točnije njih četiri jer Sam iz prethodnog braka ima još dvije kćeri.

image

Proslavio se ulogom Johna Lennona u filmu "Nowhere Boy"

MOVIESTORE/SHUTTERSTOCK

Osim uloge Johna Lennona, koja mu je donijela i ljubav života, ostvario je zapažene uloge u trileru ‘‘Divljaci‘‘ Olivera Stonea, a maestralno je odigrao i grofa Vronskog u filmskoj adaptaciji Ane Karenjine. Uloga psihopata Raya Marcusa u trileru Toma Forda ‘‘Noćne životinje‘‘ donijela mu je Zlatni globus za najbolju sporednu mušku ulogu, te nominaciju za nagradu BAFTA.

image

Supružnici Sam Taylor-Johnson i Aaron Taylor-Johnson na dodjeli nagrada BAFTA

JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK

Sam Taylor-Johnson svojedobno je izjavila kako je na audiciji bila oduševljena mladićem koji je bio nevjerojatno samouvjeren, te da je tijekom snimanja njihov odnos bio strogo profesionalan. Par je lani, povodom desete godišnjice braka, obnovio zavjete, čime se Aaron pohvalio na Instagramu.

image

Aaron Taylor-Johnson na korejskoj premijeri filma "Bullet Train"

STEVE CHO KYEWOONG/PENTA PRESS/SHUTTERSTOCK

‘‘Jučer je bio najljepši mogući dan, ljetni solsticij i naša deseta obljetnica braka. Obnovili smo zavjete i potvrdili ljubav pred obitelji i najbližim i najdražim prijateljima. Bilo je to pravo slavlje ljubavi i sreće. Sammy ti si moja ljubav, moj život, moja srodna duša, moja žena, cijeli moj svijet", napisao je glumac, koji je u veljači ove godine postao zaštitno lice brenda Acqua di Giò, koji utjelovljuje viziju osjetljive i oslobođene muževnosti. A uskoro bi ga trebali gledati u ulozi najpopularnijeg tajnog agenta na svijetu.

image

Zašitno je lice parfema

PRESS

Linker
12. travanj 2024 07:20