JASNO I GLASNO

Novi zaplet u ljubavnoj drami Ariane Grande: "Moj muž nije njen novi partner"

Američka glumica Jill Talley otkrila je da Ariana Grande ljubi Spužvu Boba iz mjuzikla, a ne njezinog supruga koji mu posuđuje glas u crtiću.

Ne stišavaju se reakcije na novu vezu američke pjevačice i glumice Ariane Grande, koja je okrenula novi list nakon potvrde da se rastaje od supruga, Daltona Gomeza. Kao što svi znaju Ariana Grande ljudi kolegu sa seta mjuzikla "Wicked", Ethana Slatera, riđokoseg glumca s Broadwaya koji se navodno zbog nje rastao od supruge Lilly Jay, s kojom ima jednogodišnjeg sina. Spektakl koji se snima u Engleskoj tako je dobio neočekivan publicitet, kao i Slaterova uloga, koja je - epizodna.

A novi zaplet raspetljala je glumica Jill Talley koja se javila povodom zabune da je njezin suprug Tom Kenny novi frajer Ariane Grande. Tom Kenny naime posuđuje glas popularnom crtanom junaku Spužvi Bobu, a neki mediji su se raspisali da Ariana Grande ljubi glumca koji igra Spužvu Boba.

image

Jill Talley i Tom Kenny

MONICA SCHIPPER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

"Moj muž je Spužva Bob, odnosno njegov glas u crtiću, a Ethan Slater je Spužva Bob u mjuziklu. Kratko i jasno, moj muž nije u vezi s Arianom Grande", napisala je 60-godišnja Jill Talley i zaradila simpatije javnosti.

image

Ariana Grande na Wimbledonu se zabavljala s kolegom Jonathanom Baileyjem

B4859/AVALON/PROFIMEDIA

Mjuzikl "Wicked" nakon kratke stanke nastavlja se snimati u Engleskoj, a u kino distribuciju će, kao svojedobno i "Mamma Mia" biti pušten u dva dijela. Jednu od glavnih uloga u, negativku Madame Morrible, tumači Oscarovka Michelle Yeoh, engleska glumica Cynthia Erivo glumi Zlu vješticu sa Zapada, Elphabu, dok je Ariana Grande navukla kostim Glinde Dobre, vještice s Juga. Radi se, naime, o likovima iz mjuzikla "Wicked", adaptaciji romana L. Franka Bauma "Čarobnjak iz Oza" koju potpisuje Gregory Maguire. Ethan Slater dosad nije bio u prvom planu: zanimljivo je to da je prema scenariju njegov lik Boq zaljubljen u Glindu no snubi ga zločesta Elphaba. Nije baš klasičan holivudski ljepotan, uz to je oženjen i otac dječačića Ezre kojeg je dobio sa srednjoškolskom ljubavi, psihologinjom Lilly Jay. Vjenčali su se 2018. godine poslije deset godina veze, a roditelji su postali u kolovozu prošle godine.

Linker
25. travanj 2024 04:38