Taylor Swift

 C FLANIGAN/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK
Ovo se čekalo

Objavljen najiščekivaniji album godine: Jedan singl Taylor Swift već ima više od 600.000 pregleda

Američka pjevačica svoj je jedanaesti studijski album "The Tortured Poets Department" objavila usred noći.

Američka pjevačica svoj je jedanaesti studijski album "The Tortured Poets Department" objavila usred noći.

Zbog preslušavanja novog jedanaestog studijskog albuma američke glazbene zvijezde, 34-godišnje Taylor Swift, brojni njezini obožavatelji noć s četvrtka na petak proveli su, a da nisu sklopili oči.

Album naziva "The Tortured Poets Department", objavljen je u dva ujutro po američkom vremenu, a može se nabaviti na svim zamislivim platformama - na kazeti, CD-u, LP-ju, te u digitalnom obliku. Osim standardne verzije postoje i kolekcionarska deluxe izdanja, a album je već ušao u povijest diskografije kao najprodavaniji u pretprodaji. Mnogi fanovi Taylor Swift naručili su ga, naime, kao memorabiliju, jer CD, LP ili kazetu žele imati kod kuće, premda će ga slušati u digitalnom obliku. Na albumu se nalaze i pjesme na kojima je Taylor surađivala s Postom Maloneom te Florence and the Machine.

"Sada je dva ujutro i imam iznenađenje za vas: "The Tortured Poets Department" je skriveni dvostruki album. U protekle dvije godine napisala sam toliko pjesama koje želim podijeliti s vama, a uz 16 novih pjesama prilažem i 15 antologijskih... Sve moje pjesme sada pripadaju vama, volim vas", napisala je Taylor Swift u objavi na Instagramu.

image

Pjevačica je svoj jedanaesti studijski album objvaila usred noći

ROBYN BECK AFP

Uoči objave albuma u raznim američkim velikim gradovima pojavili su se murali s QR kodovima koji su zainteresirane vodili na YouTube kanal gdje im se pokazao video s tekstom "Error 321" i brojkom 13 iznad njega.

Objava spota za prvi singl "Fortnight" na kojem gostuje 28-godišnji američki reper Post Malone zakazana je istog dana u 20 sati po njujorškom vremenu. "Velika sam Postova obožavateljica: fan sam njegovih tekstova, glazbenih eksperimenata i melodioznosti njegovih pjesama koja mi se nakon prvog slušanja uvuče u glavu i ne izlazi nikada više... Našu suradnju mogu opisati samo jednom jedinom riječju, a to je čarolija", rekla je Taylor Swift u objavi na Instagramu, a njezine pjesme dočekane su s oduševljenjem. Naslovna pjesma s albuma "The Tortured Poets Department" u manje od 4 sata od objave prikupila je gotovo 600.000 pregleda.

Da novi album uskoro stiže objavila je na dodjeli diskografskih nagrada Grammy, a novim albumom Swift će sigurno uvećati osobno bogatstvo čija se vrijednost trenutačno procjenjuje na više od milijardu dolara.

image

Taylor Swift uživa u vezi s nogometašem Travisom Kelceom

PATRICK T. FALLON AFP

Na aktualnoj Forbesovoj listi celebrity milijardera Taylor Swift teži 1,1 milijardu dolara i zauzima četrnaesto mjesto. Od nje su imućnije su samo tri žene Oprah Winfrey, Kim Kardashian i Rihanna, a globalna zvijezda postala je debitantskim albumom jednostavno nazvanim "Taylor Swift" iz 2006. Ostalo je povijest, koju Miss Americana, kako su je svojedobno prozvali američki mediji, nastavlja ispisivati.

Linker
25. svibanj 2024 00:34