MARKO TODOROV/CROPIX
vozačice ZET-a

One će danas voziti Vatrene: Prije četiri godine Nikolina je odbila molbu Luke Modrića

Nikolina i Ana Vatrene trebaju dovesti u panoramskom autobusu s početka Savske ceste na Trg bana Josipa Jelačića.

Nikolina i Ana Vatrene trebaju dovesti u panoramskom autobusu s početka Savske ceste na Trg bana Josipa Jelačića.

Prema podacima stranice Flightradar24 Vatreni bi u zagrebačku Zračnu luku Franjo Tuđman trebali sljetjeti u 17 sati i 14 minuta. Prije četiri godine, kad su se iz Rusije vratili sa srebrom, vozile su ih ZET-ove vozačice Ana Golomeić i Nikolina Žiljak, a ta čast pripala im je i ovaj put.

Nakon što slete, Vatreni će autobusom će krenuti prema središtu grada, a vozit će ih upravo Ana i Nikolina. One Vatrene trebaju dovesti u panoramskom autobusu s početka Savske ceste na Trg bana Josipa Jelačića.

"Bila sam ponosna, ali zapravo nisam bila svjesna tko mi je u autobusu", prisjetila se Nikolina u razgovoru za Radio Sljeme događaja prije četiri godine.

Ana je dodala da posao u nedjelju žele obaviti kao treba te da je to velika odgovornost.

image

Nikolina Žiljak

MARKO TODOROV/CROPIX

"Prije svega ne umanjujem vrijednost naših putnika koje prevozimo svaki dan. Ali ovo je nešto posebno zato što u podsvijesti znate koliko su oni vrijedni. Ne samo financijski. Ima to svoju određenu težinu. Biti dio toga je velika odgovornost, osobito jer se ta slika prenosi u svijet. Nije jednostavno, ali želite taj posao obaviti onako kako treba", rekla je.

image

Ana Golomejić

MARKO TODOROV/CROPIX

Nikolina je prije četiri godine postala glavna vijest jer je odbila molbu Luke Modrića da i on malo sjedne za volan autobusa.

"Luka je došao i htio je voziti. ‘Daj mi da malo vozim‘, rekao mi je, a ja sam mu odvratila da ne može. Nije odustajao. Rekla sam mu da ću mu dati ako on meni dopusti da na dvije minute uđem na teren umjesto njega. On je rekao da ne može, a ja njemu da ne mogu ni ja njemu dati. Nismo se baš našli", ispričala je za Jutarnji list.

Linker
28. travanj 2024 05:55