John-Pavlish
Novi početak

Osmijehom se bore protiv nevolja, čak i nakon što su u potresu ostali bez ureda

Vlasnica PR agencije Ana Petričić Gojanović sa svojim se timom prilagodila novim uvjetima, sve aktivnosti preselila u virtualni svijet, a najveća vrijednost proizašla iz ovih izazovnih vremena za nju je - zajedništvo.

Kažu da postoji trinaest dokaza da je 13 nesretan broj, a Ani Petričić Gojanović bio je dovoljan jedan - u godini kad je trebala slaviti 13. obljetnicu svoje PR agencije PRiredba, cijeli svijet je zadesila nezapamćena kriza. Prekinute su sve aktivnosti za čiju se promociju u javnosti brinu Ana i njezin tim - nema izložbi, predstava, modnih prezentacija, sportskih natjecanja, festivala... no njih osmero trude se kreativnim projektima pokazati da su jači od teških vremena, iako su pritom zbog oštećenja u potresu ostali bez svog ureda na zagrebačkom Britanskom trgu.

Zaslužni za niz hvalevrijednih projekata - Virtualna izložba, trening kod kuće...

U nastojanju da se prilagode novim uvjetima života i poslovanja, osmislili su i organizirali niz projekata - prvu virtualnu fotografsku izložbu Johna Pavlisha uz razgovor i druženje putem aplikacije Zoom, a upravljali su komunikacijskim aktivnostima vezanim uz potresom nastala oštećenja na zagrebačkoj katedrali te uklanjanje njezina sjeverna tornja. Zaslužni su i za najveći "trening kod kuće", seriju poslovnih utrka HT B2Run, u kojima je gotovo 500 domaćih poslovnih ljudi, iz više od 150 mjesta i gradova diljem Hrvatske, virtualno pretrčalo stazu od pet kilometara u svojim sobama, na balkonima, na stubištima, vrtovima...

Denis Butorac
Ana Petričić Gojanović sa svojom ekipom iz PRiredbe našla se u nevolji, osim što je i njezinu branšu pogodila kriza zbog koronavirusa, u potresu su ostali bez ureda na Britancu. No, osmijeh ne skidaju s lica.

Za našu struku ovo je najizazovnije razdoblje dosad, ali mi se doista ne planiramo predati!

"Volja, entuzijazam i kreativnost, kao i razumijevanje klijenta baš sada dolaze do izražaja. Radimo od doma, svaki dan održavamo online sastanke, smišljamo komunikacijske aktivnosti, nastojimo pronaći kanale kojima ćemo ispričati zanimljive priče, doći do potrošača, oživjeti sad već zamrlu scenu. Treba ostati pozitivan, a samo nas prihvaćanje novog i prilagođavanje situaciji može učiniti pobjednicima", govori Ana, koja je pronašla i dobre strane karantene.

Ponovno je otkrila i počela cijeniti životne sitnice za koje prije nije marila, a vrijeme provedeno sa suprugom Damirom, predsjednikom hokejaškog kluba Medveščak, i sinom Vanjom ojačalo ih je, kaže, kao obitelj

"Vratili smo se jedinim vrijednostima koje su važne: zajedništvu, podršci, razumijevanju i prijateljstvu. Voljela bih da svi to shvate i prihvate te da generacijama koje dolaze ostavimo u naslijeđe nešto vrijedno i korisno - ističe PR menadžerica, koja već radi na novom projektu, vezanom uz umjetnost. "Prepoznajemo umjetnost - kaže - kao odličan model posttraumatske terapije protiv svih onih ružnih snova i tamnih misli u ovoj pandemiji i nakon potresa. Bit će to projekt za sve Zagrepčane i za sve prijatelje ovog našeg potresenog grada".

Ovu i ostale zanimljive i inspirativne priče čitajte u novom broju magazina Gloria!

Čitajte i:

Nema straha od listanja knjiga! 'Promet nam je pao za više od pedeset posto, bilo je očekivano'

Tajne biznisa vlasnice Martimexa: 'Tata me još kao tinejdžericu odveo na sastanak marketinškog tima'

Zagrebačkom estetskom kirurgu posao cvjeta unatoč krizi: 'Ljepota ženama daje samopouzdanje'

Ima neka tajna veza: Mirisi inspirirani suncem podižu raspoloženje, pronašli smo šest neodoljivih

Nosom po svijetu: Parfemi inspirirani putovanjima vode vas od zabavne Ibize do egzotičnog Tahitija

Linker
15. travanj 2024 18:31