Supružnici do daljnjeg ostaju podstanari u vili australskog milijardera Jamesa Packera
 

 ZILLOW VIA THE GROSBY GROUP/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA
NIŠTA OD KUPOVINE

Ostaju podstanari: Izrazi lica Jennifer Lopez i Bena Afflecka govore sve

Supružnici Jennifer Lopez i Ben Affleck odustali su od kupovine novog doma i od agencije zatražili da im vrati polog za luksuznu nekretninu čija je oglašena cijena 34,5 milijuna dolara.

Ponovno se pokazalo da je preseljenje jedan od najvećih stresova, čak i kad plivate u novcu kao supružnici Jennifer Lopez i Ben Affleck, pa si možete priuštiti što god poželite jer cijena, koliko god visoka bila, ne predstavlja baš nikakav problem. No, njihova potraga za novim domom traje već godinu dana, a kako se čini par još nije niti blizu preseljenju iz svog podstanarskog stana, ako se tako može nazvati vila australskog milijardera Jamesa Packera koju su unajmili i u kojoj su se privremeno smjestili.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck nisu bili oduševljeni viđenim

VASQUEZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Sredinom veljače objavljeno je, doduše, kako su nakon duge potrage supružnici konačno pronašli svoj dom. Riječ je bila o golemom luksuznom imanju u Rustic Canyonu u Pacific Palisadesu, mjestu u metropolitanskoj konglomeraciji Los Angelesa koju je par zakapario po oglašenoj cijeni od 34,5 milijuna dolara.

image

Kuća je od temelja izgrađana lani

ZILLOW VIA THE GROSBY GROUP/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA
image

Jennifer Lopez i Ben Affleck zakaparili su je prije mjesec dana

ZILLOW VIA THE GROSBY GROUP/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA

Za tu cijenu, kako se pisalo, dobili su zemljište od hektara, te novu novcatu vilu, sagrađenu lani od temelja, sa sedam spavaćih soba i trinaest kupaonica, garažama za šest limuzina, vanjskim bazenom, barom na otvorenom, vinskim podrumom, jacuzzijem, saunom, dvoranom za fitness, kućom za goste i još mnogim drugim pogodnostima za lagodan život.

image

Imanje se prostire na hektaru zemljišta

ZILLOW VIA THE GROSBY GROUP/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA
image

Kuća ima sedam spavaćih soba, trinaest kupaonica i garažu za šest vozila

ZILLOW VIA THE GROSBY GROUP/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA

Smještena na parceli od jednog hektra, kuća koja se prostire na više od 1400 metara kvadratnih sagrađena je prošle godine te ima sedam spavaćih soba i 11 kupaonica. Izgrađena je u stilu vila u Hamptonsima, a uz nju se nalazi garaža u koju se može parkirati šest automobila te gostinjska kuća s dnevnom sobom, blagovaonicom, kuhinjom i odvojenom kupaonicom.

Kako se kuća nalazi na vrhu brežuljka iz nje se pruža senzacionalan pogled na okolicu, a njezini stanari pritom ostaju potpuno zaštićeni od znatiželjnih pogleda. Da nisu baš oduševljeni viđenim govorili su izrazi lica Bena Afflecka i Jennifer Loperz koji su bez osmijeha izašli iz kuće nakon što su je obišli 28. veljače. To je, kako se sada čini, bio jasan znak da će još razmisliti o svojoj odluci o kupovini, a sad su supružnici prema pisanju američkih medija - odustali od kupnje. Tako da se njihova avantura kupovine prve vlastite zajedničke nekretnine - nastavlja.

image

Potraga se nastavlja

LASTARPIXMEDIA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
15. travanj 2024 23:23