prvi istup nakon smrti sina

Otac Vidoja Ristovića prozvao maserku: ‘U strahu je, ne znam što krije‘; Otkrio i u kakvom je odnosu s Nikolinom

Srpski povjesničar umjetnosti, poznatiji pod nadimkom Miša Grof, optužuje maserku da nije na vrijeme pozvala Hitnu pomoć te da skriva pravi uzrok njegove smrti.

Tugom shrvani Viktor Ristović, otac Vidoja Ristovića, nedavno preminulog supruga voditeljice Nikoline Pišek Ristović, teško se miri s time da je izgubio sina jedinca. Niti vjeruje da je njegova smrt u salonu za masažu nastupila zbog srčane insuficijencije zbog respiratornih problema, kako se tvrdi.

Ristović senior misli da o uzroku smrti najviše zna maserka iz Valjeva s kojom ne može stupiti u kontakt.

''Toksikološki nalazi još nisu stigli i ne znam kada će. Od kada mi je sin umro ne znam što je uzrok. Nisam niti jednog trenutka tvrdio da je moj sin umro od srca. To mi liječnici nikada nisu rekli. Uzrok smrti nema veze sa srcem, tko zna što je u pitanju. Što se Danijele (maserke, op.a.) tiče, mi se još nismo čuli, ali me ne čudi što ništa ne govori. Od nje nema ni traga, ni glasa", požalio se Ristović srpskom portalu Republika.

"Ona je u strahu, ne znam što krije. Kada sam bio u stanu kod nje, nisam s njom razgovarao, samo sam joj postavio pitanje zašto nije na vrijeme zvala Hitnu pomoć. Prošlo je više od pola sata kako je Vidoje umro, a ambulantna kola stigla su tek kasnije. Samo me kao oca koji je izgubio dijete, zanima što se u tom stanu dogodilo", dodao Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof.

Također je demantirao napise da s Vidojevom udovicom Nikolinom nije u dobrim odnosima.

Tvrdi da se redovito čuju, da je ona s kćerkicom u Beogradu, ali da on nema snage za posjete. Kako kaže, o njemu sada jedino mogu brinuti liječnici, jer od kada je izgubio sina osjeća se jako loše.

Linker
15. travanj 2024 18:39