Nisu skrivali nježnosti

Ovi su parovi plijenili pažnju, neki zbog zaljubljenih pogleda, drugi zbog vrućih poljubaca

Na ovogodišnjim su Oscarima posebno oduševile zvijezde koje su se na crvenom tepihu pojavile u društvu svojih boljih polovica. I dok su jedni došli podržati svoje partnere, drugi su se mogli pohvaliti nominacijama.

Osim o luksuznim kreacijama, dobitnicima nagrada i jednom skandalu, na ovogodišnjoj se dodjeli Oscara govorilo i o šarmantnim parovima koji su plijenili pažnju. Mnogi su se nominirani pojavili u pratnji članova svoje obitelji i prijatelja, no može se reći kako je 94. dodjela prestižne nagrade prošla u duhu ljubavi, a nekoliko je parova doista zablistalo.

Glumicu Nicole Kidman, koja je bila nominirana za najbolju glumicu u filmu Biti Ricardos, došao je podržati suprug Keith Urban, a par je u zablistao u elegantnim izdanjima. Odlično raspoloženi, Nicole i Keith nisu skrivali nježnosti, a naišli su na brojne pozitivne komentare koji se šire društvenim mrežama.

image

Odlično raspoloženi, Nicole i Keith nisu skrivali nježnosti

ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA

Glumca Willa Smitha, koji je izazvao jedini skandal na dodjeli, pratila je supruga Jada Pinkett Smith. Iako se prethodnih tjedana često govorilo o njihovom otvorenom braku, čini se kako je par na dodjelu stigao u odličnom raspoloženju. Za skandal Willa Smitha na ovogodišnjoj dodjeli "zaslužna" je provokacija Chrisa Rocka upućena na račun njegove supruge Jade. Bez obzira na sve, izgledali su odlično i zadovoljno.

image

Glumca Willa Smitha, koji je izazvao jedini skandal na dodjeli, pratila je supruga Jada Pinkett Smith

ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA

Ovogodišnja je dodjela bila posebno uzbudljiva za Penélope Cruz i Javiera Bardema, jedan od dva bračna para u kojima su se oba supružnika nadala prestižnoj nagradi. Naime, Cruz je bila nominirana u kategoriji najbolje glavne glumice, i to zahvaljujući ulozi u filmu Paralelne majke Pedra Almodovara, a njezin se suprug borio za titulu najboljeg glavnog glumca u filmu Biti Ricardos. Iako su na koncu oboje ostali bez nagrade, par je cijele večeri blistao u elegantnim crnim kreacijama.

image

Bardem i Cruz su se nadali nagradama za glavne uloge

ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA

Glumica Kirsten Dunst i njezin suprug Jesse Plemons također su se borili za nagrade, no u kategorijama za najboljega sporednog glumca, odnosno glumicu. Iako su i oni ostali kratke ruke, par je svojim raspoloženjem oduševio sve prisutne. Naime, oboma su nominacije donijele uloge u filmu Šape pasje, gdje je par pokazao da ne funkcioniraju odlično samo kao supružnici, već i kao kolege.

image

Kirsten Dunst i njezin suprug Jesse Plemons bili su nominirani za uloge u zajedničkom filmu

ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA

Iako nas glumica Mila Kunis i njezin partner Ashton Kutcher često očaraju svojom jednostavnošću i toplim trenucima, njihova pojava na crvenom tepihu nije prošla nezapaženo. Para koji je poznat prema svome društvenom angažmanu te je u posljednje vrijeme izrazito angažiran glede aktualnih situacija konačno smo imali prilike vidjeti u glamuroznom izdanju, a dobrim su raspoloženjem plijenili pažnju.

image

Mila Kunis i Ashton Kutcher zasjeli su u elegantnom izdanju

ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA

Kourtney Kardashian i njezin partner Travis Barker bili su izrazito uzbuđeni prisustvovati ovome prestižnom događaju, a Kourtney je prva članica obitelji Kardashian koja je uspjela zaraditi pozivnicu za veliki događaj. Naime, reality je zvijezda pratila svoga partnera koji je nastupio na dodjeli, a par je ponosno pozirao u glamuroznim izdanjima. Ipak, na ovaj glamurozan događaj mnoge su zgrozili slinavim francuskim poljupcem pred kamerama na crvenm tepihu.

image

Kourtney je prva iz obitelji Kardashian koja je dobila pozivnicu za prestižnu dodjelu

PATRICK T. FALLON/AFP/PROFIMEDIA

S ovogodišnje dodjele Oscara izdvajamo:

Linker
18. travanj 2024 11:05