strašno

Pad legende Manchester Uniteda! Uništio obitelj zbog veze sa šogoricom, a nova ga djevojka optužila za nasilje

Izbornih nogometne reprezentacije Walesa i rekorder legendarnog britanskog nogometnog kluba našao se na meti optužbi za fizičko nasilje nad djevojkom i njezinom rođakinjom. Nije ovo, doduše, ni približno najveći skandal koji mu se tijekom godina dogodio.

Legenda Manchester Uniteda u novim je nevoljama. Ryan Giggs, nekadašnji nogometaš, uhićen je početkom tjedna zbog optužbe da je fizički napao svoju djevojku. Zbog toga Giggs, koji obnaša dužnost izbornika Walesa, neće voditi nogometnu reprezentaciju u tri susreta koja su na rasporedu u studenom. Dogovorili su se tako nogometni savez Walesa i Giggs, inače rekorder po broju odigranih utakmica u dresu Manchester Uniteda.

Iako je platio jamčevinu te je nakon toga pušten na slobodu, Giggs će se s odvjetnicima morati potruditi da dokaže nevinost i opovrgne optužbe o fizičkom nasilju. Nalazi se dotad pod istragom te surađuje s policijom, koja je ovih dana dobila još jednu prijavu koja tereti Giggsa. Naime, nakon što ga je djevojka Kate Greville optužila da ju je fizički napao, javila se još jedna žena, navodno njezina rođakinja, tvrdeći da je i prema njoj bivši nogometaš bio nasilan.

image
Zbog nevolja sa zakonom, nogometaš neće biti na klupi iduće tri utakmice nogometne reprezentacije Walesa.
HUW EVANS PICTURE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ryan je ženskar, no ne i nasilnik!

S ovakvim optužbama Giggs se susreće prvi put, no kad su u pitanju skandali - ovo je tek vrh sante leda u turbulentnom mu privatnom životu. Svjedoči o tome i njegov otac Danny Wilson, koji je medijima ispričao da njegov sin nije nasilnik. Ipak, Danny godinama ne priča sa sinom. "Ryan je ženskar, no nije nasilnik", rekao je razočarani otac, očito se referirajući na optužbe prema kojima je Giggs svoju djevojku Kate varao s nekoliko žena. Upravo zbog navodne nevjere s njom je ušao u žestoku svađu, koja je dovela do njegovog privođenja.

S djevojkama se dopisivao, a ogorčena Kate sve je saznala te ga suočila s činjenicom da joj je nevjeran. A tijekom turbulentne trogodišnje ljubavne veze, Kate je imala prilike uvjeriti se u Ryanov preljubnički karakter. Dapače - prije nekoliko godina u to se uvjerio cijeli svijet.

image
Vezu s Kate Greville Giggs je držao strogo u privatnosti, možebitno i zbog prijašnjih iskustava s medijima.
CAPR/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Afera koja je Giggsu uništila obitelj

Naime, tajne Ryana Giggsa otkrivale su se jedna za drugom nakon što se krajem 2017. razveo od supruge Stacey Cooke.Razvod težak 40 milijuna funti dogodio se nakon što je Stacey saznala da ju je suprug varao s reality zvijezdom Imogen Thomas.

Ono što se saznalo nakon te afere, uništilo je cijelu Giggsovu obitelj. Naime, otkrivena je strašna informacija - osam godina imao je preljubničku vezu s Natashom Giggs, suprugom njegovog brata Rhodrija. Informacije o njihovoj ljubavi medijima je servirala upravo Natasha, bijesna na Ryana što je imao aferu s Imogen Thomas. Tvrdila je da je svega par dana prije nego što se udala za Rhodrija, pobacila Ryanovo dijete i da su zajedno proveli osam godina - tijekom kojih su oboje u brakovima dobili i djecu. Točni su to bili navodi koji su i Natashu u konačnici koštali braka, a braću Giggs ikakvih odnosa.

image
Fatalna Natasha Giggs koštala ga je braka, odnosa s obitelji i javnog imidža.
BERETTA/SIMS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Brat mu je oprostio, no nemaju nikakav odnos

Dugo godina braća nisu razgovarala, a bijesan je na Ryana i njihov otac Danny, koji je stao na stranu prevarenog Rhodrija. Majka je, pak, stala na stranu grešnog nogometaša pa se obitelj podijelila. Rhodri je bratu nakon nekoliko godina oprostio nedjela, no i dalje ne razgovara ni s njim ni s njihovom majkom.

image
Proslavljeni rekorder po broju utakmica u dresu Manchester Uniteda narušio si je trajno ugled kad je svijet doznao što je radio svom mlađem bratu iza leđa.
BEN EVANS/HUW EVANS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kao da nije naučio bolje, Ryan je očito i dalje sklon ljubavnim aferama - čak i onda kada ga koštaju obitelji, mira, novca - i slobode.

Linker
14. travanj 2024 05:34