IDE DALJE

Paris Hilton: ‘Imamo 20 zamrznutih embrija - svi su muški, a ja želim djevojčicu‘

Američka nasljednica i poduzetnica Paris Hilton otkrila je nepoznate detalje svoje medicinsko potpomognute izvantjelesne oplodnje.

Medijski superstar posljednjeg tjedna veljače definitvno je 42-godišnja poduzetnica Paris Hilton.Prvo je javnost iznenadila viješću da je suprugom Carterom Reumom prije mjesec dana u tajnosti postala majka sinčića Phoenixa Barrona Hiltona Reuma. Rodila im ga je surogat majka, a njegovo ime označava "nadu, ponovno rođenje i transformaciju", dok je srednjim imenom odala počast svom pokojnom djedu, Barronu Hiltonu.

Nakon toga je ispričala kako je kao 15-godišnja tinejdžerka doživjela dvije strašne traume - zavođenje profesora koji ju je namamio u svoj automobil, te da je nevinost izgubila na najgori mogući način - bila je silovana na partiju pod utjecajem droge koju su joj ubacili u piće. Točku na i stavila je intervjuom britanskom časopisu Glamour UK u kojem je izjavila da je sa suprugom Reumom Carterom zamrznula dvadeset embrija, te da su svoje zametke vitrificirali u strogo kontroliranim uvjetima na -196 Celzijevih stupnjeva.

image

Paris Hilton silno želi - djevojčicu

ROBYN BECK AFP

Zamrzavanje zametaka postalo je nezamjenjiv dio postupaka izvantjelesne oplodnjem te sredstvo za povećanje uspješnosti tih postupaka, a da se pacijentice istovremeno ne izlažu opetovanom utjecaju lijekova za stimulaciju jajnika, kao ni riziku anestezije i invazivnog zahvata.

image

Paris Hilton i Carter Reum

MICHAEL TRAN AFP

"Bilo je tu u vrijeme pandemije koronavirusa, sve je bilo zatvoreno, društveni događaji otkazani, putovanja onemogućena pa sam Carteru predložila da se pozabavimo svojim planovima za budućnost. A roditeljstvo je definitvno bilo jedno od glavnih pitanja. Kako smo se odlučili za medicinski potpomognutu oplodnju, u sedam postupaka napravili smo svoju bazu s dvadeset zamrznutih embrija, koji su - nevjerojatno, ali istinito - svi muški. Kako želim djevojčicu nastavljamo dalje, pa s velikim uzbuđenjem čekamo rezultate posljednjeg postupka", izjavila je Paris Hilton.

Ako dobije kćer nazvat će je London, jer je tako odlučila još prije petnaest godina. Davno prije nego što je upoznala muškarca svog života, supruga Cartera Reuma.

image

Paris Hilton na gala partyju uoči dodjele Grammyja početkom veljače

MICHAEL TRAN AFP
Linker
25. travanj 2024 19:28