NE DAM TI GA

Pete Davidson otkrio s kakvim mu je izgovorom Kim Kardashian odbila dati svoj broj telefona

Američki komičar u televizijskom nastupu se prisjetio upoznavanja s bivšom partnericom i njezine reakcije na zahtjev da mu da svoj broj.

Prekinuli su prije tri mjeseca, zajedno su izdržali devet mjeseci, ali popularni američki komičar Pete Davidson i Kim Kardashian, reality zvijezda i poduzetnica očito imaju po čemu pamtiti svoju vezu. I jedno drugog čuvaju na posebnom mjestu u svom srcu i sjećanju. U posljednjoj epizodi showa The Kardashians koja je emitirana ovog tjedna Pete Davidson prisjetio se njihovog prvog susreta na njujorškoj Met Gali 2021. godine kad joj je odlučio prići i zatražiti njezin broj telefona.

"Sjećaš li se kad sam te prvi put zatražio broj mobitela? Nisi mi ga dala s izgovorom da me ne možeš nazvati jer nosiš rukavice u kojima se ne možeš služiti telefonom. Bio je to najslađi odgovor ikad i zauvijek ću ga pamtiti. Sjećam se da sam nakon Met Gale sjeo u auto i razmišljao o tome što si mi rekla. Jednostavno te nisam mogao izbaciti iz glave", izjavio je Pete Davidson pred kamerama.

image

Kim Kardashian i Pete Davidson u Londonu

SHUTTERSTOCK

"Pitaj me ponovno, evo sad, ako želiš. Ne nosim rukavice pa ću te nazvati", duhovito mu je replicirala Kim Kardashian.

"Znao sam da si me tada jednostavno odbila, ali učinila si to na način da se zbog toga ne osjećam loše, što mogu samo najveći. Nisam dobio što sam htio, ali sam usprkos tome i dalje bio dobro sam sa sobom...", nastavio je Davidson.

"Da sam barem već tada znala što ti se mota po glavi...", tim je riječima priču pred kamerama zaključila Kim Kardashian, koja se s Peteom Davidsonom prvi put zajedno pojavila na večeri za dopisnike iz Bijele kuće u Washingtonu.

Spojilo ih je njezino gostovanje u showu Saturday Night Live u listopadu 2021. Poljubili su se pred kamerama prema scenariju skeča (on je glumio Aladina, a ona princezu Jasminu), no i to je bilo dovoljno da se 13 godina starija zvijezda upusti u vezu s popularnim komičarem.

image

Kim Kardashian i Pete Davidson na MET Gali u New Yorku u svibnju ove godine

STEPHEN LOVEKIN/BEI/SHUTTERSTOCK

"Kad smo se poljubili, pomislila sam: "Hmm!" Bio je to scenski poljubac, ali ipak je bilo kemije. Da se razumijemo, nije bio super-ludi osjećaj, ali nekoliko iskri ipak se pojavilo. Sjetila sam se da nisam poljubila drugog muškarca deset godina", opisala je Kim njihov početak, a njihovoj vezi su prema zajedničkoj izjavi presudili njihovi prenatrpani rasporedi i stalna putovanja.

Kako god, Pete Davidson i Kim Kardashian danas se više ne čuju, niti razgovaraju kad se zateknu na istom mjestu.

Linker
20. travanj 2024 04:58