GLAD NE PITA

Pete Davidson poručio slavnom holivudskom neženji i glumici: "Nema vam spasa!"

Američki komičar i glumci Jon Hamm te Brie Larson zvijezde su reklamnog spota koji će biti emitiran u poluvremenu Super Bowla.

Takve zvijezde kao što su američki komičar Pete Davidson, glumac Joh Hamm, zvijezda kultnog serijala "Momci s Madisona", i oskarovka Brie Larson na jednom mjestu može okupiti samo snimanje televizijske reklame koja će emitirati u poluvremenu Super Bowla, finalne utakmice američkog nogometa.

image

Pete Davidson zvijezda je reklame za majonezu

HELLMANN‘S

Najveći sportski i televizijski događaj godine na rasporedu je 13. veljače na stadionu State Farm u Glendaleu u Arizoni, a uz ostale multinacionalne kompanije koje si jedine mogu priuštiti najskuplje televizijske sekunde na svijetu, svoju će reklamu plasirati Hellmann‘s, prehrambeni div i proizvođač Amerikancima omiljene majoneze.

image

Pete Davidson, Jon Hamm i Brie Larson

HELLMANN‘S

Pete Davidson je odabran jer je trenutačno jedan od najpopularnijih likova na sceni, čiji se svaki profesionalni i privatni potez prati pod povećalom, pogotovo otkako se razišao s Kim Kardashian, a jedan od najpoželjnijih američkih neženja i Oscarom nagrađena glumica u njoj su se našli zbog svog prezimena i imena.

Premda se ne piše isto prezime Jona Hamma izgovara se kao engleska riječ za šunku ("ham"), a Brie Larson ime dijeli s popularnim francuskim mekim sirom od kojega si Pete Davidson slaže slasni sendvič sa šunkom i majonezom.

image

Brie Larson

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK

"Nema vam spasa, ekipa, pojest ću vas", glasi njegova poruka Hammu i Larson kad otvori svoj hladnjak u kojem se zabrinuto prešetavaju minijaturne verzije popularnih glumaca, jer su upravo dokučili što im se sprema.

A kad Pete Davidson sa svojim karakterističnim osmijehom na licu otvori vrata hladnjaka, Hamm ga odmah prepozna i kaže kolegici: "Nije li to Pete Davidson? Pa taj je stvarno posvuda, samo što ne ispada iz frižidera!"

image

Pete Davidson obožava američki nogomet

STEPHEN GREATHOUSE/SHUTTERSTOCK

Svoj reklamom globalni brend želi potaknuti ljude da na najkreativniji mogući način iskoriste sve sastojke iz svog hladnjaka za pripremu omiljenih zalogajčića uz koje će im gledanje finalne utakmice američkog nogometa biti još - zabavnije.

Linker
25. travanj 2024 13:57