NEMORALNA PONUDA

Piqueovoj djevojci stižu milijunske ponude, jednu je s gnušanjem odbila

Studentica Clara Chia Marti svoju vezu s legendarnim nogometašem Geradom Piqueom drži ispod radara što dodatno intrigira medije.

Donedavno anonimna studentica Clara Chia Marti, koja je bez svoje volje označena glavnim krivcem za prekidom veze između pjevačice Shakire i legendarnog nogometaša Gerarda Piquea, sad je zatrpana milijunskim ponudama. Prema pisanju španjolskih medija na stolu su dvije ponude, a prvu je već s gnušanjem odbila.

Za ekskluzivni editorijal i golu istinu o Piqueu i Shakiri ponuđena joj je milijunska novčana nagrada, što je Clara Chia Marti odbila, a već je dobila novu ponudu da za ljetno izdanje pokaže svoje draži u kupaćem kostimu. Tajnovita Clara svoju vezu s Piqueom drži dalje od očiju javnosti, što samo povećava interes medija, a koliko je poznato odbila je i sve zahtjeve za intervju o planovima za svoju profesionalnu i privatnu budućnost.

image

Gerard Pique i Shakira 2014.

SHUTTERSTOCK

Njezin partner Gerard Piqué nedavno je, pak, prvi put za medije progovorio o svom razlazu s kolumbijskom pop zvijezdom s kojom se početkom godine rastao nakon jedanaest godina veze. U razgovoru za španjolski dnevnik El Pais izjavio je "da su i on i Shakira svjesni vlastite odgovornosti za dobrobit njihove djece, desetogodišnjeg sina Milana i osmogodišnjeg Sashe."

image

Clara Chia Marti

INSTAGRAM/CLARA CHIA MARTI

A svoj odnos s trinaest godina mlađom Clarom Chijom Martí, studenticom odnosa s javnošću na privatnom sveučilištu, opisao je kao "jako sretan". Dodao je kako su ljudi koje voli i do kojih mu je stalo oni koji ga uistinu poznaju, a ostali mu nisu važni. "Uložio sam puno energije u to da budem sa svojim voljenima i da im pružim ono što imam. Jako sam sretan. Dogodile su se promjene u mom životu, ali znao sam sačuvati sreću", zaključio je umirovljeni Barcelonin stoper, a sada uspješan biznismen.

image

Bili su nerazdvojni u danima sreće

ELLA LING/BPI/SHUTTERSTOCK

Shakira je, pak, njihov prekid opisala kao najmračnije razdoblje svog života. "Teško je ne samo meni, nego i djeci. Nevjerojatno teško. Paparazzi nam kampiraju pred kućom 24 sata dnevno sedam dana u tjednu. I nema mjesta na koje se mogu skloniti od njih, osim unutar vlastita četiri zida. Ne možemo izaći u park ili na sladoled, a da nas paparazzi ne slijede", pojadala se glazbenica, koja je bivšem uzvratila udarac pjesmom "BZRP Music Session #53" koja je poharala top ljestvice i postala svojevrsna himna raskida. U njemu je bivšeg optužila da je Ferrari zamijenio Twingom.

Linker
25. travanj 2024 03:24