EKSKLUZIVNO

Pogledajte fotografije s intimnog vjenčanja Ive i Brune Petkovića

Hrvatski nogometni reprezentativac i TV voditeljica rekli su ‘da‘ nakon četverogodišnje veze - vjenčali su se na njezin rođendan i samo za Gloriju otkrili detalje dvostrukog slavlja u intimnoj atmosferi.

Svaki blagdani koje Bruno Petković i njegova životna partnerica Iva Šarić mogu provesti zajedno za njih su blagoslov. No, ovogodišnje kratke zimske praznike, tijekom kojih se 29-godišnji Dinamov napadač i hrvatski nogometni reprezentativac odmara od treninga i utakmica, posebno su iščekivali. Nekoliko dana nakon što je odigrao posljednju utakmicu prvog dijela domaćeg prvenstva, i nakon što su ga kapetani hrvatskih prvoligaških klubova odabrali za najboljeg igrača HNL-a u ovoj godini, Bruno Petković i Iva Šarić organizirali su slavlje vezano uz njihov privatni život. Povod za slavlje 20. prosinca bio je dvostruki: zagrebačka TV voditeljica i bivša manekenka proslavila je 35. rođendan i - udala se za markantnog Metkovca.

image
JOHN PAVLISH

Iako nerado javno govore o svom privatnom životu, ekskluzivno za Gloriju otkrili su detalje vjenčanja kojim su okrunili četverogodišnju ljubavnu vezu.

"Sve je bilo priređeno u zagrebačkom restoranu, i večera za dvadesetak uzvanika, i građansko vjenčanje. Zaručeni smo već tri godine, ali se zbog obaveza nismo mogli uskladiti ranije i pronaći datum koji bi nam odgovarao. Stoga smo svadbu odlučili organizirati sada. Željela sam zimsko vjenčanje, no slučajno je ispalo da bude baš na moj rođendan", govori Iva, dodajući kako su ona i Bruno sve organizirali zajedno, ali bez pritiska i pompe. Nisu željeli da im to bude obaveza i opterećenje, već prilika da se svi lijepo zabave i opuste.

image
JOHN PAVLISH

Iva je za tu priliku odabrala čak dvije vjenčanice Blumarine iz zagrebačkog salona Le Concept by Alex Aleksandre Dojčinović - jednu za fotografiranje, a drugu za večeru. Bruno se pak odlučio za klasično crno odijelo.

"Brunin kum je bio suigrač iz Dinama Arijan Ademi, a moja kuma prijateljica iz djetinjstva Roberta Vekić. Ovo nam je bilo već četvrto kumstvo", kaže Iva. Na vjenčanju su bili i Ivini sinovi Carlos (12) i Leon (9) iz prvog braka te dvoipolgodišnji Adrian kojeg ima s Brunom. Nitko, kaže, nije imao posebne prohtjeve, niti je za njih bilo vremena, a kako su za svoj najljepši dan u godini angažirali vrhunsku ekipu, nisu ni sumnjali da će sve biti onako kako su zamislili. Nakon slavlja su s prijateljima, kumovima i djecom otputovali u tople krajeve.

image
JOHN PAVLISH

"Prvi put za Božić nećemo biti kod kuće, ali nama je ionako najvažnije da smo zajedno, gdje god bili. Ove godine neću morati ništa pripremati, ali hoću za Novu godinu. Dočekat ćemo je u Zagrebu i već mi se društvo najavilo", smije se Iva, svjesna da je nakon toga očekuju brojne obaveze. Kao supruzi i majci trojice sinova život joj je vrlo dinamičan, svaki je dan podređen njima i njihovim potrebama, što školskim, što sportskim. Carlos i Leon, naime, treniraju nogomet, odlični su i u školi, a Adrian ide u vrtić jer Iva želi da se socijalizira i bude samostalan.

"Mnogo vremena provodi i sa starijom braćom pa je vrlo napredan. Nogomet ga, zasad, ne zanima, no tko zna što će biti u budućnosti", govori Iva, trudeći se da njeni sinovi budu što više vani, da igraju društvene igre, čitaju i putuju. Ona i Bruno rijetko nekamo odlaze sami bez djece, to više što klinci obožavaju letjeti avionom i istraživati nova mjesta. Jako joj je važno i da njeni sinovi od malih nogu uviđaju i uvažavaju različitosti kultura. Za Brunu kaže da je super tata i sto posto uključen u sve.

image
JOHN PAVLISH

Među njima je zaiskrilo 2019. na snimanju HRT-ove emisije "Klub 7". Iva je intervjuirala Brunu, koji je te iste godine došao u Dinamo (od 2007. do 2009. je igrao za mlađi uzrast) i hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Lani je bio i na Svjetskom prvenstvu u Katru, gdje su Vatreni osvojili broncu, a na utakmici protiv Kanade bila je i Iva koja ga u svemu podržava i potpuno razumije specifičnosti njegova posla. Tako Brunu uz utakmice u Dinamu iduće godine očekuje i Europsko prvenstvo u Njemačkoj u lipnju i srpnju.

image
JOHN PAVLISH

Unatoč životu s četvoricom mušketira, Iva si priušti i neke ženske strasti. U slobodno vrijeme čita, ode na masažu tijela ili tretman lica, a za njenu vitku liniju zaslužna je umjerenost. Pije samo vodu i cijeđene sokove, prehranu bazira na voću, povrću, ribi i žitaricama, a i fizički je aktivna. Vježba pilates i boks, trči i planinari, a dio njene rutine je i elektromagnetski trening mišića. Posebno je, međutim, ispunjava obiteljski život i najviše mu je posvećena. No, nada se povratku televizijskom poslu kad sinovi još malo narastu i osamostale se. U planu je, kaže, i medeni mjesec iduće godine, ali ide korak po korak i ne zamara se budućnošću. Samo želi da sve bude kao i dosad. "Najvažnije mi je da smo svi skupa i da budemo zdravi. To mi je dovoljno", zaključuje Iva Šarić, koja sada nosi prezime Petković.

image
JOHN PAVLISH
Linker
07. ožujak 2024 11:59