Obiteljski portret Beyonce sa suprugom i djecom

 RUBA/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
DJECA RASTU

Ponosna baka pokazala blizance: Rumi i Sir s mamom Beyoncé puhali svjećice

Američka pjevačica Beyoncé dobila je posebnu rođendansku čestitku od mame Tine Knowles koja je objavila jednu od rijetkih fotografija na kojoj su i blizanci slavnih glazbenika.

Američka pjevačica Beyoncé dobila je posebnu rođendansku čestitku od mame Tine Knowles koja je objavila jednu od rijetkih fotografija na kojoj su i blizanci slavnih glazbenika.

Koncert Beyoncé na rasprodanom losanđeleškom stadionu 4. rujna službeno je označen i kao javna proslava 42. rođendana slavne američke pjevačice, no prava proslava odigrala se u intimi njezina doma. A da javnost sazna kako je to izgledalo pobrinula se Tina Knowles, majka slavne glazbenice, koja je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju svoje kćeri s kćeri Blue Ivy, te blizancima Rumi i Sirom koji su mami pomogli ugasiti svjećice na rođendanskoj torti.

Dok Beyoncéinu stariju kćer Blue Ivy viđamo relativno često, jer mamu prati na turneji i s njom se pojavljuje na pozornici izvodeći pjesmu “My Power”, medijski dostupne fotografije blizanaca vrlo su rijetke, a mnogi su primijetili da je Rumi s godinama sve sličnija - mami, dok je Sir isti - tata.

Premda je blizance namjeravala roditi kod kuće, zbog čega je u njezino preuređenje investirala milijune, na kraju se trudnoća pokazala kompliciranom i rizičnom, pa su Rumi i Sir Carter rođeni u losanđeleškoj bolnici 13. lipnja 2017.

"Sretan rođendan mojoj kćeri, mojoj najboljoj prijateljici i pouzdanici... Hvala ti što si me izabrala da zajedno putujemo svijetom. Ti si najrjeđi i najdragocjeniji dar kakav nisam mogla ni zamisliti. Hvala ti na svemu", napisala je Beyoncéina majka Tina Knowles u svojoj rođendanskoj čestitki.

image

Beyonce s blizancima Rumi i Sirom Carterom

NIJO/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Kako je poznato Beyoncé je prije tri godine svoj 39. rođendan proslavila na Jadranu na 107-metarskoj megajahti Lana. Supružnici Beyonce i Jay-Z usidrili su se tada uz otočić Bisaga Mala, u čijoj blizini se nalazi Galešnjak, u cijelom svijetu poznat kao otok ljubavi zbog svog oblika srca. Beyoncé i Jay-Z tada su uživali u romantičnoj večeri uz baklje i svijeće, a večeru im je spremio talijanski chef kojeg su angažirali specijalno za tu priliku.

image

Supružnci Jay-Z i Beyonce na MET Gali

MARION CURTIS/STARPIX/SHUTTERSTOCK

Da je njihova veza s Hrvatskom posebna, svjedoči i ime njihove prvorođene kćerkice Blue Ivy. Dok je bila trudna s njom, u ljeto 2011., Beyoncéje ljetovala na Hvaru, gdje se zaljubila u plavi bršljan. "Dok smo šetali, naišli smo na ovo predivno plavo drvo. Mislim da se zove plavi bršljan. Bit će vrlo prikladno", napisala je te godine uz objavljene fotografije s odmora u Hrvatskoj.

Linker
26. travanj 2024 22:32