obožavatelji su ga jedva dočekali

‘Povremeni glumac‘ prekjučer se pojavio na TikToku, a već ima 7.4 milijuna pratitelja

Iako on nikog ne prati i ne lajka ništa, broj pratitelja Johnnyja Deppa raste iz sata u sat.

Nakon što je pobijedio u sudskom postupku protiv bivše supruge Amber Heard, Johnny Depp prekjučer je napravio TikTok profil na kojem je ubrzo objavio i prvi video, zahvalivši u njemu svojim obožavateljima na podršci koju su mu pružali posljednja dva mjeseca.

"Svim mojim dragocjenim, odanim i nepokolebljivim pristašama - bili smo svuda zajedno, sve smo zajedno vidjeli. Zajedno smo išli istim putem. Zajedno smo učinili pravu stvar, a to sve zato što vam je stalo. I sada ćemo svi zajedno krenuti dalje", napisao je uz video.

U ovom trenutku prati ga čak 7.4 milijuna ljudi. On ne prati nikoga niti išta lajka.

@johnnydepp

To all of my most treasured, loyal and unwavering supporters. We’ve been everywhere together, we have seen everything together. We have walked the same road together. We did the right thing together, all because you cared. And now, we will all move forward together. You are, as always, my employers and once again I am whittled down to no way to say thank you, other than just by saying thank you. So, thank you. My love & respect, JD

♬ Stranger - Love Joys

U opisu svog profila napisao je "povremeni glumac", a Johnnyjevo pojavljivanje na ovoj platformi fanovi su dočekali s oduševljenjem.

Depp je profil stvorio svega nekoliko dana nakon što mu je porota dodijelila više od 10 milijuna dolara, koje mu mora isplatiti bivša supruga jer ga je po ocjeni suda oklevetala. Naime, u članku koji je napisala za Washington Post, Amber se nazvala žrtvom obiteljskog nasilja, a iako nije spomenula njegovo ime, mnogi su zaključili da je zlostavljač bio Johnny što mu je uništilo karijeru.

image

Johnny Depp

TIKTOK

"'Prije šest godina moj život, život moje djece, životi mojih najbližih, ali i životi onih koji su me godinama podržavali, zauvijek su se promijenili. Šest godina kasnije porota mi je vratila život. Od samog početka, cilj ove tužbe bio je otkriti istinu, bez obzira na rezultat", poručio je u srijedu.

"Govoriti istinu bilo je nešto što sam dugovao svojoj djeci i svima koji su ostali uz mene. Miran sam jer znam da sam to ostvario", dodao je.

Linker
19. travanj 2024 10:45