NJIMA JE VRUĆE

Pozdrav sa Sejšela: Maja Šuput 7 godina ljubavi s Nenadom proslavila daleko od hladnog Zagreba

Pjevačica sa suprugom Nenadom Tatarinovom i sinčićem Bloomom uživa u resortu Four Seasons na otoku Desroches na Sejšelima.

Dok se njihovi sugrađani bave snježnim radostima u zametenom gradu, zagrebačka pjevačica Maja Šuput Tatarinov sa suprugom Nenadom Tatarinovom i sinčićem Bloomom odmara se na drugom kraju svijeta i uživa na pješčanim plažama koje su zaštitni znak sejšelskog otočja.

Smješteni su u luksuznom resortu Four Seasons na otoku Desroches, čiji su svaki kutak istražili, a posljednju objavu popularna glazbenica i televizijska voditeljica posvetila je sedmoj godišnjici ljubavi s Nenadom Tatarinovom. Dovoljne su bile tri riječi "ljubav od 2017." i dva simbola crvenog srca uz fotografije Maje i Nenada u strastvenom zagrljaju na pijesku pod palminim granama.
Otkako su započeli svoju vezu supružnici više vremena provode na putu nego doma, a nomadski stil života njegovih roditelja jako se sviđa i njihovom sinčiću Bloomu, koji jedva čeka da mama i tata počnu pakirati kovčege i odvedu ga u - nepoznato.

image

Maja Šuput i Nenad Tatarinov slave sedam godina ljubavi

INSTAGRAM

Početak godine, nakon božićnih blagdana i Majinih novogodišnjih nastupa, već tradicionalno provode u tropskom raju na zemlji, a ovaj put su za destinaciju odabrali Sejšele, otočnu afričku državu u zapadnom Indijskom oceanu, udaljenu oko 1600 km od obale Afrike, koju okružuju Mauricijus i Reunionna jugu, Komori na jugozapadu i Maldivi na sjeveroistoku.

Njezini glavni turistički aduti su bajkovite pješčane plaže, kristalno čisto more, vrhunska usluga i sigurnost, a Maja Šuput je destinaciju za obiteljski odmor odabrala prema Bloomovim preferencijama, jer se njezinom sinu sviđaju lokacije na kojima od jutra do mraka može juriti po vani, a preduvjet za to su ugodna temperatura, zaštićena pješčana plaža na kojoj ga roditelji mogu držati na oku, te more.

image

Obišli su svaki kutak otoka na kojem se odmaraju

INSTAGRAM

Baby Bloom kako najpoznatijem hrvatskom dječaku tepaju Majini pratitelji na društvenim mrežama u ožujku će proslaviti svoj treći rođendan, a lani su ga roditelji počastili rođendanskim slavljem iznenađenja u Dubaiju. U sobu su naručili kolače i tortu sa svjećicom u obliku broja dva, koja je dječaka najviše razveselila.

"Sretan rođendan mojoj najvećoj ljubavi na svijetu, mom najvećem postignuću i razlogu za neopisivu sreću. Moj život si okrenuo naopačke, naučio me što je ljubav i što su prave vrijednosti. Volim te neopisivo ljubavi moja mala. Dan je spreman za slavlje pa krenimo...", napisala je Maja u rođendanskoj čestitki sinu.

image

Sejšeli su poznati po pješčanim plažama

INSTAGRAM
Linker
20. travanj 2024 03:34