Ako nije na Instagramu...

Prekid idilične ljubavne veze? Andrea Šušnjara izbrisala sve fotografije s dečkom

Domaća pjevačica i vokal grupe Magazin, Andrea Šušnjara, izbrisala je sve zajedničke fotografije sa sedam godina mlađim dečkom Markom Juričićem sa svog Instagram profila.

Pjevačica Andrea Šušnjara je uklonila sve zajedničke fotografije sa sedam godina mlađim dečkom, Markom Juričićem, sa svog Instagram profila. Brisanje zajedničkih fotografija najčešće znači samo jedno - ljubavni krah. O ljubavnoj vezi splitske pjevačice počelo se pričati tijekom 2019. godine, a nakon nekoliko mjeseci skrivanja - Marko i Andrea ljubavnu ‘premijeru‘ imali su na CMC festivalu.

Naime, par je prvi puta u javnosti viđen još u lipnju 2019. godine na CMC glazbenom festivalu u Vodicama, gdje ju je Marko čekao iza pozornice dok je ona imala nastup. Otada je pjevačica podijelila nekoliko zajedničkih fotografija na Instagramu, kojima je dala do znanja koliko je sretna sa svojim samozatajnim partnerom. Nije poznato kada su počele možebitne nevolje u raju, no još u siječnju je Andrea objavila fotografiju na kojoj s Markom izmjenjuje nježnosti u snijegu.

Čitajte i: Andrea Šušnjara - Rijetko pojavljivanje s dečkom

Ni fotografija snježne idile više se ne može pronaći na njezinim društvenim mrežama.

Čitajte i: Andrea Šušnjara: Manje se trudim oko izgleda, a izgledam bolje

Prije negoli je pjevačica uplovila u vezu s Markom Juričićem, dugo godina je ljubila splitskog pravnika Domagoja Beškera. Nakon šestogodišnje veze s njim, naprasito su prekinuli, a nakon kraja veze Andrea je izjavila da je s vremenom shvatila da je prekid jednostavno najbolje rješenje. Tada je s medijima podijelila informaciju kako je sigurna da je donijela pravu odluku te da se super osjeća.

Je li i ovo bila dobra i konačna odluka, Andrea se još nije izjasnila. Ako je suditi prema recentnim objavama s njezinog profila, čini se da Andrea i u navodno solo statusu zna uživati.

Linker
25. travanj 2024 13:57