Barbara Kolar i Armand Assante

 BARBARA KOLAR/INSTAGRAM
ČISTILA JE KUĆU...

Prepoznajete li popularnu voditeljicu? 90-ih je bila kraljica pramenova i nosila kratku kosu

Televizijska i radijska voditeljica Barbara Kolar u privatnom albumu pronašla je fotografiju staru četvrt stoljeća s holivudskim glumcem Armandom Assanteom.

Televizijska i radijska voditeljica Barbara Kolar u privatnom albumu pronašla je fotografiju staru četvrt stoljeća s holivudskim glumcem Armandom Assanteom.

U čišćenju obiteljske kuće znaju se pronaći pravi dragulji, poput stvari i predmeta na koje smo zaboravili, a za nas imaju veliku emotivnu vrijednost. Među njih svakako spadaju i fotografije iz privatnog albuma, a jednu je ovih dana pronašla popularna televizijska i radijska voditeljica i njome počastila svoje pratitelje na instagramu.

"Ova je s kraja 90-ih - znam po frizuri koju sam obožavala! Zgodan razgovor za tadašnji Obiteljski radio sa šarmantnim glumcem Armandom Assanteom. Tko zna bi li on uspio datirati fotku prema svojoj kosi?", napisala je Barbara Kolar u u objavi i zaradila hrpu lajkova i pozitivnih komentara za svoju kratku frizuru prošaranu pramenovima kakvi su tada bili moderni.

image

Crtež Barbare Kolar

INSTAGRAM/BARBARA KOLAR

Koliko su kosa i frizura važan dio njezinog imidža znaju svi, a Barbara Kolar nedavno se prisjetila i legendarne kolegice Helge Vlahović - Brnobić, čiju je izjavu citirala. "Frizura uvijek mora biti velika, jer onda stražnjica izgleda manja... Čini se kako sam tu mudrost naslutila u ranoj dobi", napisala je voditeljica u objavi uz svoj crtež iz vrtićke dobi. A proljetos je promijenila frizuru i pokazala je uz komentar "Nema do grive".

image

Barbara Kolar je proljetos promijenila frizuru

INSTAGRAM/BARBARA KOLAR

A lani je u ekskluzivnom razgovoru za Gloriju izjavila da se žene po njezinom mišljenju više opterećuju komentarima o fizičkom izgledu jer mu i posvećuju veću pažnju od muškaraca. "Uređujemo se i zbog sebe, jer nam zadovoljavajući izgled daje samopouzdanje, ali i kako bismo se svidjele nekome drugome", izjavila je Barbara Kolar koja usprkos tome odbija koristiti specijalizirane aplikacije i filtere za samouljepšavanje na društvenim mrežama.

image

Popularna voditeljica u ljetnom điru

PRIVATNI ALBUM

Omiljena voditeljica odavno je, naime, odlučila da neće skrivati svoje sitne nedostatke te promjene koje život nosi i tako podilaziti nametnutim standardima ljepote, jer je pristalica ideala prirodne ljepote. Posebno ljeti, kad na odmor u kozmetičkoj torbici ne nosi niti - četku za kosu.

image

Barbara Kolar na ljetovanju

PRIVATNI ALBUM

"Bez sumnje sam djevojka s otoka, tako da se moje odluke o mjestu za odmor uglavnom vrte oko naših škoja. Uglavnom onih dalmatinskih, Visa, Mljeta, Korčule, Lastova..., ali još nisam bila na otoku gdje mi nije bilo lijepo. Što se plaža tiče stijene i osama su mi apsolutno najdraža opcija. Jedna sam od onih koja ne samo da je u stanju ne počešljati se danima unatoč dugoj kosi, nego često sa sobom ne ponesem ni četku. Srećom, beach wawes uvijek izgledaju super", kaže Barbara Kolar.

Linker
27. travanj 2024 11:58