BEVERLY HILLS, 90210

Prepoznajete li zvijezde najpopularnijeg serijala 90-ih? Brenda, Steve i David ponovno zajedno

Zvijezde ‘Beverly Hillsa, 90210‘, glumci Shannen Doherty i Ian Ziering došli su na proslavu 50. rođendana svog kolege Briana Austina Greena.

Jedan od najpopularnijih tinejdžerskih serijala "Beverly Hills, 90210", čije je prikazivanje započelo u listopadu 1990., a završilo nakon 293 epizoda u svibnju 2000., bez svake sumnje je ispisao povijest televizije i kao pop kulturni fenomen obilježio posljednje desetljeće 20. stoljeća. Njegovi glavni glumci Jason Priestley, Shannen Doherty, Jennie Garth, Ian Ziering, Luke Perry, Brian Austin Green i Tori Spelling promovirani su u globalne zvijezde, ali su ih životni i profesionalni putevi nakon posljednje klape odveli svakog u svom smjeru.

image

Shannen Doherty, Brian Austin Green i Ian Ziering

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

No, neki od njih ostali su međusobno jako povezani, što je pokazala i fotografija s proslave 50. rođendana glumca Briana Austina Greena, koji ga je proslavio vrtnom zabavom na kućnom bazenu u Los Angelesu. Među čestitarima su bili njegova kolegica Shannen Doherty i kolega Ian Ziering, koji su tom prilikom upoznali i Brianovog sinčića Zanea Walkera Greena, koji je dva tjedna prije tatinog pedesetog, proslavio svoj prvi rođendan. Iz serije publici su ostali upamćeni po glavnim ulogama: Shannen je igrala Brendu Walsh, Brian je bio David Silver, a Ian je bio Steve Sanders.

image

Zvijezde serijala ‘Beverly Hills, 90210‘: Jennie Garth, Ian Ziering, Tori Spelling, Jason Priestley, Shannen Doherty, Brian Austin Green i Gabrielle Carteris

FOX/CBS/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Brian Austin Green je otac petero djece, a najmlađeg sina dobio je u vezi s 38-godišnjom plesačicom Sharnom Burgess. Iz braka s glumicom Meghan Fox ima sinove Journeyja Rivera (6), Bodhija Ransoma (9) i Noah Shannona (10), koje zajednički odgaja s bivšom suprugom nakon njihovog razvoda 2021., a najstarijeg sina 21-godišnjeg Kassiusa dobio je u vezi s glumicom Vanessom Marcil koju je upoznao na snimanju serijala "Beverly Hills, 90210".

Shannen Doherty, pak, već se godinama bori sa zloćudnom bolesti, a javnost je proljetos zaprepastila otkrićem da joj je glumačko udruženje uskratilo zdravstveno osiguranje, jer lani nije ostvarila dovoljno prihoda od svog profesionalnog rada. A kako nesreća nikad ne dolazi sama objavila je da se nakon dvanaest godina braka razvodi od fotografa Kurta Iswarienka.

image

Ekipa serijala ‘Beverly Hills, 90210‘ ponovno na okupu povodom 30. godišnjice početka prikazivanja: Gabrielle Carteris, Carol Potter, Jennie Garth, Ian Ziering, Jason Priestley, Tori Spelling, Shannen Doherty, Brian Austin Green, Luke Perry i James Eckhouse

RANDY BAUER/SHUTTERSTOCK

Ian Ziering, pak, tretnutačno je single, nakon razvoda od supruge Erin, s kojom ima dvije kćeri Miju Loren (12) i Pennu Mae (10). Iako je uvjerljivo najstariji od njih troje - 30. ožujka proslavio je 59. rođendan - njegovi obožavatelji zaključili su da izgleda sjajno, te da se tragovi starenja na njemu ne primjećuju.

Linker
10. travanj 2024 14:30