Britney Spears i Justin Timberlake

 BEI/SHUTTERSTOCK
NJEZINA ISTINA

Prije 20 godina Britney Spears je donijela tešku odluku: "Jasno mi je rekao da ne želi postati otac"

Američka pjevačica Britney Spears prvi put je iznijela detalje iz autobiografije "The Woman In Me" koja u knjižare stiže 24. listopada.

Američka pjevačica Britney Spears prvi put je iznijela detalje iz autobiografije "The Woman In Me" koja u knjižare stiže 24. listopada.

Njezin život je tužna priča, a za "golu istinu" u prvom licu dogovorila je honorar od 15 milijuna dolara koji je dogovorila sa svojom izdavačkom kućom Simon&Schuster. Autobiografija američke pjevačice Britney Spears "The Women In Me" već je otisnuta i u knjižare stiže 24. listopada, a prve informacije govore kako je pop zvijezda, koja je 13 godina provela u kućnom pritvoru zbog posljedica teškog živčanog sloma, u njoj bez dlake na jeziku rekla baš - sve.

Prava medijska bomba je opis njezine veze s kolegom Justinom Timberlakeom, koja je na prijelazu tisućljeća bila jedna od medijski najpopraćenijih u svijetu. Ali tek sada je Britney Spears u svojoj knjizi objavila najvažniju stvar i opisala trenutak koji je proganja već dvadeset godina.

U ekskluzivnom razgovoru za časopis People, čiju naslovnicu je dobila, Britney Spears je ispričala kako je s Justinom Timberlakeom ostala trudna, ali se zbog njegova ponašanja i odluke kako su premladi da postanu roditelji odlučila na pobačaj.

image

Britney Spears i Justin Timberlake u vezi su bili tri godine

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

"Trudnoća se dogodila, nismo je planirali, ali sam željela dijete. Uvijek sam željela i sanjala obitelj s Justinom, kojeg sam doslovce obožavala, ali sam u drugom stanju ostala mnogo prije nego što je to Justin očekivao. I definitivno nije bio sretan s tim. Rekao mi je da nismo spremni za bebu, za roditeljsku odgovornost i sve što uz to ide, jer smo premladi...", ispričala je Britney Spears.

"Da mi je pružio podršku, da me nije ostavio samu sigurno se ne bih odlučila na pobačaj, ali mi je jasno rekao da ne želi postati otac", rekla je pjevačica i dodala kako je iskustvo pobačaja i taj trenutak proganjaju već dvadeset godina.

"To je jedan od najmučnijih događaja u mom životu", izjavila je Britney Spears.

image

Justin Timberlake i Britney Spears

SHUTTERSTOCK

Ta drama sigurno je pridonijela raspadu njihove trogodišnje veze koja je okončana SMS porukom. Lani je redatelj glazbenih spotova Chris Applebaum, koji je blisko surađivao s Britney i Justinom, odlučio izići u javnost s dugo čuvanom tajnom i tu informaciju podijelio na svom Instagramu. Britney je prema njegovoj priči doživjela šok kad ju je pročitala, pogotovo stoga što je Justin izabrao najgori trenutak da joj to priopći.

"Bili smo usred snimanja videa za njezinu pjesmu "Overprotected" s kojim smo jako kasnili i svi smo pucali po šavovima. U nekom momentu Brit je samo nestala. Otišao sam je potražiti, a kad sam otvorio vrata njezine prikolice našao sam je kako sjedi na podu, sva drhti i jeca. Između jecaja mi je jedva uspjela reći da joj je Justine upravo poslao poruku da je ostavlja", napisao je Applebaum kojem Britney nije otkrila točan sadržaj poruke niti moguće razloge za prekid.

image

Britney Spears i Justin Timberlake na premijeri filma ‘Crossroads‘ u Los Angelesu 2002.

BEI/SHUTTERSTOCK

"Ne sjećam se koliko smo dugo ostali u prikolici. Na kraju sam i ja sjeo na pod, a kad se malo smirila, rekao sam joj da će Justinu najbolje pokazati koliko je pogriješio kad ju je ostavio ako u svom poslu bude još bolja", rekao je Applebaum, koji je uvjeren kako je Justinov postupak u velikoj mjeri bio okidač za kasnije privatne i poslovne probleme Britney Spears.

Linker
27. travanj 2024 10:01