težak period

Prije dolaska u Hrvatsku Beckhamovi su proživjeli noćnu moru: Navodno je "bijeg" na našu obalu bila Victorijina ideja

Legendarni nogometaš i bivša Spajsica a danas modna kreatorica, pod stalnim su pritiskom zbog moguće otmice njihove kći Harper Seven koja je na Lopudu proslavila11. rođendan.

Dok Victoria i David Beckham s kćeri otkrivaju ljepote našeg juga, na sudu za prekršaje u Westminsteru jučer je na red došao slučaj pokušaja otmice jedanaestogodišnje Harper Seven.

Britanski Mirror otkriva da se Beckhamovi od prošlog ljeta silno brinu za sigurnost svoje kćeri nakon što im je 5. srpnja u život ušla Davidova opsjednuta obožavateljica Sharon Bell.

Prema jučer javno otvorenim sudskim spisima, David je taj dan na kućnu adresu u Oxfordshireu dobio pismo od Bell u kojem mu je napisala da ih planira posjetiti u idućih nekoliko dana. Ta je žena umirovljenoj sportskoj zvijezdi nastavila slati pisane poruke ljubavnog sadržaja, a slučaj je kulminirao kad se u studenom prošle godine jedan dan pojavila u Harperinoj školi tvrdeći da je ona njezina majka i da ju je došla odvesti kući.

Tužiteljica Arizuna Asante na sudu je jučer naglasila kako je zbog pokušaja otmice malene Harper posebno uzdrmana Victoria Beckham koja na sve načine pokušava zaštiti kćer od medijskih napisa o spomenutom slučaju.

"Nastojim podizati vrlo malo buke oko ovoga jer sam jako zabrinuta zbog učinka koji bi to moglo imati na Harper", stoji u Victorijinoj službenoj izjavi koja je jučer pročitana u sudnici.

Britanski mediji nagađaju da ljepota naše obale i proslava Harperinog 11. rođendana nije jedini razlog dolaska Beckhamovih u Hrvatsku. Navodno je Victoria predložila odmor na našoj obali nadajući se miru i to baš u vrijeme kad se sud u Westminsteru bavi njihovim slučajem otmice.

image

David i Victoria u restoranu na Šipanu.

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Podsjetimo, poznata britanska obitelj trenutačno boravi na Lopudu, a odsjeli su u luksuznom kompleksu Lopud 1483 koji im pruža apsolutnu privatnost. Riječ je o nekadašnjem franjevačkog samostanu okruženom zidinama i s prekrasnim vrtom te pogledom na more. Samostan je obnovila aristokratkinja Francesca von Habsburg, a cijena najma je 10.000 eura po danu.

Supružnici su ovih dana posjetili i restoran Bowa na Šipanu. Vlasnici restorana kažu da nisu imali nikakvih posebnih zahtjeva, osim da ih se ne fotografira - što je razumljivo s obzirom na dramu s Harper.

Čitajte i: PRAZNIK LJUBAVI U VENECIJI: PREVARIO JU JE, OPROSTILA MU JE, A SAD SU BLISKIJI NEGO IKAD PRIJE

Linker
19. travanj 2024 06:40